Hopp til innholdet

Styremøte 13 August

Etter sommerferie (for noen) og tid til styremøte igjen. Styret er ganske fornøyde med at vi hittils har klart å holde 3 møter allerede i år. Vi snakker godt sammen og føler vi får ting gjort og diskutert saker for å gjøre foreningen både interessant og morro å være medlem av.

  • Ny logo har blitt laget, styret bestemte å betale 400,- for at en som kan å lage logoer skulle hjelpe oss. Trykk av den gamle logoen var ikke god nok, kvaliteten desverre for dårlig til å blåse opp i større størrelser. Nå skal logoen være i orden og denne er nå sendt til GeoSport. Vi venter i spenning på om den blir godkjent!
  • Mystery eventet på Skarnes ble planlagt i detalj og vi håper vi klarer å skape et koselig GPS event med hjelp til de som skulle trenge det. Det vil som sagt bli hjelp med å løse, men løsninger vil IKKE bli gitt, mysterier skal løses av deltagerene selv. Det vil også bli gitt eksempler på forskjellige mysterier og hvordan løse de, dette vil bli generelle mysterier.

Vi vil holde salg av vaffler, kaffe, te og brus og det vil bli salg av lodd til inntekt for GPS.

Husk å ta med ønsket grillmat selv, GPS ordner grillen.

VIKTIG: Alle møter på oppgitte koordinater på Skarnes for å samkjøre til eventet. Det er VELDIG begrenset med parkeringsplasser, derfor må vi gjøre det på denne måten. Det vil stå parkeringsvakt på nærmeste parkering før eventstedet (ca 1km fra hytta) for de som av en eller annen grunn velger å kjøre opp med egen bil uten samkjøring. Bobiler anbefales IKKE å kjøre opp hit.

Nye cacher vil det kanskje også bli å bryne seg på…

  • Det er planlagt å holde CITO event på Kongsvinger mellom 17-25 September. Event vil komme online så fort vi har avklart hva det blir, hvor og om dette blir aktuelt slik vi har diskutert.
  • Det er planlagt advent kalender event 27. November, dette er starten på GPS sin advent kalender 2016. Mer info følger.
  • Det er planlagt å avholde årsmøte i GPS samt premieutdeling av advent kalender 22. Januar 2017, mer informasjon kommer.
  • Det har kommet spørsmål om tillatelse til bruk av navnet “Glaamadalens Plastikbeholderes Søgeforæning” i forbindelse med å lage tskjorte selv. Her har styret bestemt at vi ikke tillater dette. Styret vil være sikker på at alt av logoer og skrifttyper er likt, på denne måten ser det helhetlig ut og vi sikrer at navnet ikke blir brukt på en måte styret ikke kan stå for. Vi vil henvise til tskjorter som er å få kjøpt hos GeoSport
  • Styret har bestemt at vi skal starte med medlemskontingent fra og med 2017, denne vil være på 100,- per innmeldte nick (Men aldri mer enn 200,- per familie) og på forslag: mulig å være frivillig. Foreningen trenger penger i kassa for å fortsette drift.
  • Styret har også bestemt at GPS skal meldes inn i Brønnøysundregisteret fra og med neste år, dette er også en grunn til å innføre medlemskontingent da dette medfører årlige utgifter i tillegg til utgifter for nettsidene. Mer informasjon om dette vil komme og vi håper derfor at så mange som mulig vil møte opp på årsmøtet til neste år.

nisselue logo

  • Advent kalender: Det vil snart komme en side med regler og poeng, du vil også kunne skrive deg inn for utlegg. Hvis du går med tanker om utlegg, ber vi deg allerede sjekke sted, begynne med cachen, kanskje også cachesiden. Det går fortere mot jul enn man skulle tro, og alle cachene må være i orden og klare for utlegg i god tid før desember. Vi håper cachene vil bli godt spredt slik at så mange av medlemmene som mulig vil få mulighet til å skaffe seg poeng i konkurransen. Vi håper at advent kalenderen kan gjøres så fin som mulig, slik at vi får mange spesielle cacher, fine løsninger og gode beskrivelser slik at vi alle går en super advent i møte! Men som sagt, mer info kommer!

Skulle noen ha saker de vil ta opp med styret, ideer eller forslag så ta gjerne kontakt. Neste styremøte er planlagt til 11 November.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.