Hopp til innholdet

Skuddårsdagen med GPS (GC6A5QY)

Tilstede: Morsja85, Try.it, Kiko58, Rottum, Baksetemafiaen, TeamBlue73, Teonline, Stusslifolket, Studefam, Viking_Princess, TrulsHE, Olet, Vesla89, Perrøt og Team Tingleter

Skuddårsdagen, 29 Februar, kommer bare hvert fjerde år. Dette skulle feires over hele kloden med forskjellige eventer og selvfølgelig souvenirer! To souvenirer var det mulig å få denne helgen, ett for å finne en cache i løpet av skuddårshelgen (27-29 Februar) og ett for å være med på et event på selve skuddårsdagen. GPS bestemte seg tidlig for å prøve å arrangere et event, slik at folk i området kunne samles og for å få souveniren.

Med hele 15 nick i loggboka vil jeg si det ble et bra oppmøte, og det var ikke stille ett sekund, og det tyder på at folk koser seg! Flere hadde allerede brukt dagen til å cache, og eventet var siste stopp før hjemreisen, og det var jo koselig!

Fikk høre litt rykter om nye cacheplaner, feriecaching, event-snakk, DNF flauser ikke langt unna event stedet litt tidligere på dagen 😛 og diverse, det var nok å snakke om ihvertfall! Håper alle følte seg velkommen og hadde det bra! 🙂

Det ble servert gratis kaffe + te og Vesla89 hadde vært flink og baka ei kake til oss. Kakestykket kostet 10,- og det var kun for å dekke kostnadene for å lage den.

Alle som kom fikk ett lodd hver ved ankomst, Olet hadde sørget for en liten overraskelse, og mot slutten av eventet ble det trekt en vinner. Lille frøken Baksetemafia fikk lov til å trekke, tallet ble 56, og den lykkelige vinner ble: BAKSETEMAFIAEN! 😛  Premien var en hendig kopp som er enkel å ta med på tur da den kan brettes inn og tar liten plass i cachesekken. Det ble også gitt ett sett med wooden coins, noe som er veldig populært i Tsjekkia og Tyskland. Dette er som regel laget som signatur ting, og mange samler på dem.

GPS har dessuten bestilt en event loggbok, med logo på, og den ble tatt i bruk for første gang på dette eventet. Det aller første eventet like før jul har blitt limt inn i boka for å få dem i kronologisk rekkefølge, men dette var første gang boka var i bruk. Vi håper det vil bli mange, mange fler!

12814358_10153869291062527_6899144749583346040_n

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger, og at dere kom! Sees igjen i April?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.