Hopp til innholdet

Siste nytt fra styret / Møtereferat

Nå er det en stund siden vi har gitt lyd fra oss, dette er egentlig på grunn av at det har vært lite å gjøre, lite å kunne organisere og alt har egentlig bare blitt lagt på is. Vi har snakket en del i kulissene, hva er det vi fortsatt kan og har lov til å gjøre, og egentlig kommet frem til at det tryggeste for oss som forening, er å arrangere minst mulig. Det er rare tider, mye er forandret og ting er ikke like lett som før. Men styret har akuratt hatt styremøte, og vi vil gjerne dele det vi har snakket om der:

 

1. Økonomi

GPS har det veldig bra økonomisk, vi er en liten forening men vi har veldig snille medlemmer som både velger å betale medlemskontingent frivillig, kjøpe masse lodd og spille lotto slik at vi får inn fra grasrota. Siste utbetaling fra grasrotandelen var på 3178,- og dette er ca det vi får utbetalt hver gang. Grasrotandelen blir utbetalt 3 ganger i året. Så takk til dere som støtter oppunder GPS,vi setter stor pris på dere. Takket være disse pengene har vi hatt muligheten til å leie steder vi trenger for å arrangere fine og kule eventer for dere, og dette vil vi selvfølgelig fortsette med når det blir tryggere. Vi har også hatt muligheten til å kjøpe en splitter ny kano med årer som dere kan leie for en liten sum. GPS hadde 22,765,- i banken etter kano var betalt, sist vi hadde styremøte (15. September)

2. Klistremerker

Styret jaktet på ny loggbok til eventer i vår, og fikk prisoverslag forskjellige steder. Det ble også foreslått å kjøpe en vanlig loggbok, lage klistremerker med vår logo på, og bare feste de på ny loggbok. Så fikk vi en henvendelse fra hildesverden, som hadde laget en loggbok til oss, og da ble det ikke lenger nødvendig å kjøpe denne. Men, vi syntes det hørtes artig ut med klistremerker uansett, så vi bestemte oss for å forhøre oss om priser på dette hos GeoSport. Vi tenker å bruke disse til premier ol. og som reklame for foreningen. Styret må enda ta stilling til pris før vi igjen tar kontakt med GeoSport for printing av disse.

3. Kano

Styret har anskaffet kano til 9,387,- og den er klar for utleie. Kanoen ligger tilgjengelig på hytta til Simpsons med lås. Det er meningen å lage et skjema på nettsidene våre med mulighet for å se når kanoen er ledig, og man kan i samme skjema reservere kanoen for kommende dager. Vi håper dette vil gjøre det oversiktlig, og lett å ta seg en spontan kano tur hvis man har lyst til det. Tralle til kanoen vil bli kjøpt inn om kort tid.

Styret lagde også vedtak på å kjøpe en teleskopstige, også denne ment for utlån av medlemmer. Det har ikke vært lett å finne en til salgs, de fleste vi har sett er kun 3,2m og vi har ønske om å kjøpe en stige som er 3,8m. Det har vært noen turer til forskjellige butikker, og vi har lett på nett, men det har enten ikke vært ønsket lengde eller utsolgt. Styret har satt av 2000,- til dette og vil fortsette å se etter stige å kjøpe.

4. Jubileumsfest – GPS 5 år – 7. November

PGA Covid-19 er dette vanskelig å arrangere. Våre planer var å leie på Åbogen, lage event og ha en middag for medlemmer først. Vi tør ikke gå for denne, da smitteværnreglene forandrer seg hele tiden og dette vil være et arrangement fra en forening. Vi følger med, og skulle det være mulig så kan vi arrangere kun for medlemmer, med middag, da uten event. Hold uansett av dagen, Lørdag 7. November, vi skal prøve å arrangere NOE uansett. Har også snakket om en “nødløsning” hvor vi holder ute-event på hytta til Simpsons. Styret kommer tilbake med mer info etterhvert.

5. Planlegge nytt OL for 2021

PGA Covid-19 har vi bare såvidt begynt planleggingen av dette. Det er laget en komite som skal ta dette videre, er det noen som har lyst til å bida i denne er det bare å ta kontakt. Enten at du kan være parkeringsvakt, stå i kiosk, hjelpe til på en post, lage nye cacher/oppgaver eller være med å bygge opp/rydde etter eventet. Vi er avhengig av nok frvillighet for å få til store eventer som dette.

6. VIPPS GO

Tjenesten utgår 1. Desember, dette har vi fått mail om av VIPPS. Dette betyr at den fine butikken vår forsvinner. Vi har fortsatt vårt VIPPS nummer, men brukes denne vil ikke kasserer kunne skille de forskjellige postene i regnskapet og dette er noe vi mener er viktig å ikke miste kontrollen på. Vi ser derfor etter andre muligheter, som feks. “I settle”, denne tjenesten har en anskaffelsespris på 199,- (betalingsterminal) og det vil koste foreningen 1,75% for hver transaksjon. Dette er den samme prisen vi hadde i VIPPS GO butikken vår. I Settle har da samme mulighet for butikk på nett som VIPPS GO hadde, bare at vi som står i en eventuell kiosk må ha nettbrett el. for å legge de ønskede varene i kurven, før vi retter prisen mot betalingsterminalen og lar folk betale med kortet sitt. Styret undersøker flere muligheter, har noen medlemmer hørt om fine løsninger tar vi gjerneimot tips!

7. Adventcaching 2020

Styret har i år gått for å ha utlegg kun i helgene. Det er store avstander, mange må kjøre langt og vi har fått blandede tilbakemeldinger og forslag som vi til nå ikke har vurdert. I år vil vi da forsøke nytt konsept og se hvordan tilbakemeldingene blir. Meningen er å enten dele utleggene opp til lørdag og søndag, eller ha alle utlegg på søndagene i advent. Første utlegg i år vil da bli 28/29 November.

8. Kalender

Kalenderen over forskjellige eventer og arrangementer var full da vi startet året, så ble bare mer og mer avlyst og utelukket. Kurs i Geocaching i mars, Sosialt treff på Castrum i April, markering av 20 år geocaching i Mai, CITO i September og Sosialt treff i Oktober har utgått fra planen. Vi håper fortsatt på å kunne arrangere NOE for medlemmene 7. November, men kan selvfølgelig ikke love noe.

 

Neste møte er satt til 15. Oktober. Har du noen forslag, ideer eller komentarer tar vi dette gjerne med oss videre.

Hilsen styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.