Hopp til innholdet

Premiering Påskenøtter

Vi vil først takke så mye for hjelpen med å legge ut påskenøtter. Etter skuffelsen over å måtte avlyse adventscachene ble det godt humør på de fleste når vi fikk til å organisere påskenøttene. Vi har jo en som er særskilt glad i å lage mysterier, og det er vel ikke til å stikke under en stol at vi har han å takke for at det ble påskenøtter i år også! Selv om flere andre hjalp til, så hadde vi ikke hatt nok til å fylle alle påskedagene, så vi er veldig glad for å ha EkHøy med på leken! Som takk for tro tjeneste og hjelp i alle år vi har hatt påskenøtter, med utlegg på så godt som alle dager vi har hatt til rådighet, har styret bestemt å gi en ekstra påskjønnelse til EkHøy i år. Vi har rotet rundt i premieskuffen vår, og fisket frem en overraskelse, og håper dette inspirerer til å legge ut enda mer gøyale mysterier fremover! Tusen takk!

Så har vi lovet bort noen premier til de ivrige cacherene som har løst mysterier og vært ute og funnet dem iløpet av påsken. Vi har som vanlig ingen spesiell første, andre og tredje plass, men vi har tre premier å dele ut. Det er gitt ut et lodd per utlegg, og et lodd per loggede cache, og disse kun til medlemmer av GPS. Olet har trukket tre tilfeldige vinnere, og disse vil få tildelt:

Premie A: Liten cachebeholder + Papegøyetag/TB.

EKHØY

Premie B: LP Coin + liten bison.

AHLEW

Premie C: Bison + Norsk TB

SIMPSONS

Kan hende det er et lite mysterium hvordan du kan finne ut av hvem som har vunnet og… Får du løst årets siste påskenøtt? 😉

Gratulerer så mye med premier til vinnerene, og vi vil også takke alle som har laget og lagt ut mysterier til påsken, og til de som har vært ute og logget ila påsken. Premiene vil bli forsøkt delt ut så fort vi begynner å se folk igjen.

1 kommentar til “Premiering Påskenøtter”

  1. Utrolig hvor flaks man kan ha i disse GPS-påsketrekningene.
    Tror dette var nr 4 på rad for oss.
    Takk for mange fine oppgaver gjennom hele påsken, og en spesiell takk til Ekhøy som hver dag fikk oss opp av senga og fikk satt de små grå i arbeid.

    Per / Simpsons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.