Hopp til innholdet

Påskenøtter 2021

I går kveld hadde styret ett kort møte for å snakke om årets påskenøtter. Rett før advent ble det bestemt å avlyse adventscaching på grunn av for lite interesse i å legge ut cacher, og uten utlegg blir det ikke mye å organisere. Det samme kan skje med påskenøttene også hvis vi ikke får nok påmeldinger.

Vi har sendt ut mail til alle medlemmer, og lagt ut samme tekst på våre facebook sider for å spre spørsmålet om hvem som kan tenke seg å legge ut påskenøttene. Styret har alltid vært flinke til å legge til cacher og spe på der det trengs for å få organisert diverse ting, men vi kan ikke fortsette å “redde” forskjellige arrangementer i lengden hvis medlemmene selv ikke vil eller kan bidra.

Vi er veldig klar over korona sitasjonen og at dette kan være en grunn til at folk er reserverte, og det har vi full forståelse for. Det er derfor vi nå ber om tilbakemeldinger, slik at vi på et tidlig stadium kan annonsere om det blir noe eller ikke.

Hvis du vil legge ut en eller flere påskenøtter til årets sesong så ber vi deg sende oss en mail så fort som mulig og før Søndag 21. Februar. Så kan vi vurdere ut i fra tilbakemeldingene hva vi gjør i år. Vi har ikke satt noen minimum for oss selv, men avventer tilbakemeldingene.

Årets nøtter er satt til å komme ut fra og med Mandag 29. Mars til og med Mandag 5. April.

Du må derfor ha sendt inn cachen din til godkjenning senest 15. Mars (14 dager før publisering) med ønske om publisering for å være sikker på at den kan godkjennes og eventuelt låses før publisering. Husk at påskenøttene våre ikke har noen spesial avtale med reviewerene, slik det gjøres til advenstcachingen. Men spør man pent og er tidlig ute, er det som regel ikke noe problem å få publisert en cache til gitt dag.

Send oss en mail og meldt deg på, skriv hvor mange cacher du vil legge ut og eventuelt hvilken dager du helst vil de skal komme ut: styret@glaamadalen.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.