Hopp til innholdet

Påskenøtter 2020

Da er påsken over for denne gang, en litt annerledes påske i år, dessverre. For de fleste ble det mer caching i nærmiljøet enn før, da man ikke fikk lov til å overnatte i en annen kommune enn den man bor i, og det ikke ble hytte i påsken i år.

Vi starta opp påskenøttene i 2017, etter at vår første adventscaching året før ble en stor suksess. Ideen om å legge ut en påskenøtt hver dag ble godt mottatt av GPS medlemmene, og vi fikk mer enn nok påmeldinger til utlegg. Olet laget hele opplegget på våre nettsider med egen logo, påmeldingsskjema, regler og oversikt. Målet var at det skulle komme ut en påskenøtt (mystery cache) hver dag fra mandag før påske, til og med andre påskedag.

Selve konkurransen og premiene er forbeholdt medlemmer, men det er mange cachere utenfra som også har glede av cachene som blir lagt ut.

Liten oversikt over cachene som har kommet ut:

2017: 16 stk (https://cachetur.no/liste/281)

Teonline (2), Ekhøy (8), Olet (2), Rottum, Viking_Princess, Vesla89 og Pe-Hi

 

2018:  14 stk  (https://cachetur.no/liste/452)

Rottum (2), Ekhøy (8), Olet (2), Vesla89 (2)

 

2019: 11 stk (https://cachetur.no/liste/1265)

EkHøy (8), Hildesverden_HV, Olet, Vesla89

 

2020: 13 stk (https://cachetur.no/liste/2054)

Ekhøy (9), Viking_Princess/Gorgon Vaktmester, Vesla89, Kiko58, Olet

 

Det er ganske tydelig hvem som topper listene over flest utlagte påskenøtter, selv om det ikke var noen konkurranse. Men vi vil takke de trofaste utleggerene, som år etter år sørger for at påskenøttene kan bestå og at vi alle kan løse mysterier i påsken, og dra ut for å finne dem. EkHøy er veldig glad i mysterier, det har de fleste fått hodebry av, og hadde det ikke vært for dem hadde vi ikke hatt en påskenøtt hver dag. Så stor takk og applaus! Hvis det er noen som har lyst til å være med å legge ut i 2021 så er det bare å starte planleggingen.

Så over til trekningen av årets premier! Påskenøtter 2020!

Funnlogg på en GPSpåske cache i perioden 6.4 til mandag 13.4 kl 23:59 vil gi 1 lodd til loddtrekningen. Det gis 1 lodd pr funnlogg. Utlegg av GPSpåske cache gir også 1 lodd til loddtrekningen. Logging må være fullført på geocaching.com for at de skal være med i trekningen. Styret har i år bestemt å trekke 1. 2. og 3. plass, hvor alle premiene er en coin med påsketema. Trekningen foregikk på nett, da vi i år ikke kunne fullføre den på et event som vi først hadde planlagt.

    Vinnerene er som følger:

  1. revjeger
  2. Simpsons
  3. Olet

    GRATULERER!

Coinene vil bli gitt ut så fort vi sees.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.