Hopp til innholdet

Medlemskontingent fra og med Januar 2017

Styret informerer:

Fra og med Januar 2017 infører vi 100,- kontingent.

Styret har foreslått følgende: Det betales kontingent for hvert registrerte geocaching nick. For hvert ekstra Geocaching nick innen samme familie legges halve kontingenten til, men aldri mer enn dobbel kontingent.

Målet er å registrere foreningen i Brønnøysundregisteret fra og med neste år. Forslag til vedtekter er allerede skrevet, og vil bli lagt frem til årsmøtet 22 Januar 2017.

Målet når vi startet foreningen i desember 2015 var at det skulle være gratis, og at vi skulle bruke 2016 på å prøve oss frem, se om dette ville slå an eller ikke, om vi heller bare skulle forbli en liten venneforening eller om vi skulle ta det mer seriøst og registrere oss.

Hittils har vi erfart noe vi alle egentlig visste, det koster penger å drive en forening. For at vi skal kunne få mer ut av foreningen og for at vi skal kunne få til ett bedre tilbud til medlemmene, har vi derfor bestemt oss for å registrere oss i Brønnøysundregisteret. Ikke bare ser det fint ut på papir, økonomien er åpen, alt blir bokført, vi kan åpne egen konto i banken, vipps er en mulighet med tiden, grasrotandelen blir mulig, styret må forholde seg til regler for videre drift og alle medlemmer har rett til å stemme og komme med forslag om endringer på årsmøtet.

GPS har faste utgifter i nettsiden hvert år som må betales, Brønnøysundregisteret koster å melde seg inn i, deretter en liten sum hvert år. Premier til loddtrekninger har til nå vært sponset av styremedlemmer og de første 10 som startet foreningen, og hvis vi vil finne på mer morro sammen, arrangere turer, kurs og eventer i fremtiden, må vi ha en mer fast inntekt enn loddsalg.

Styret har dog bestemt at medlemskontingenten skal være frivillig. Ingen skal måtte stå utenfor hvis de ikke kan betale, vi vil at medlemmene i GPS skal føle seg inkludert og velkommen, uansett. Det vi da må se på i fremtiden, er hvordan vi skal opptre når det holdes kurs eller utflukter for medlemmer, men vi håper at de fleste som vil være medlem skjønner at kontingent er en nødvendighet, og at de som ikke kan betale men fortsatt vil være med, skal få muligheten til å fortsette medlemskapet uten å føle seg utestengt.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på dette, slik at styret kan ta det med seg videre mot årsmøtet i Januar. Styret har ett møte til, i midten av November. Har du saker du vil vi skal ta opp og behandle, ber vi deg ta kontakt med styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.