Hopp til innholdet

Hilsen fra styret

Kjære medlemmer

Vi i styret vil gjerne komme med en liten oppdatering, siden det har skjedd veldig lite i GPS i det siste. Grunnen er nok de fleste kjent med, og det er at COVID-19 har satt stopper for alle samlinger og sosiale samvær. Selvfølgelig respekterer vi dette, og har derfor måttet avlyse mystery kurs i mars, event på Castrum i April og fellesturer til Røros i Juni og Fredrikstad i Juli.

Styret holder fortsatt styremøter, nå sist i går, men da på trygg avstand på google hangouts. Vi vil gjerne dele med dere hva vi har snakket om:

 

Loggboka som vi fikk designet i 2016 med vår egen logo på begynner så smått å bli full, vi arbeider med å innhente prisoverslag og forslag til en ny. Når det begynner å bli trygt å møtes igjen må vi jo ha en fin bok å forevige eventene i!

 

 

Vi har fortsatt dialog angående feiring av GPS sin 5 års dag, vi gir ikke opp så lett. Datoen er 7. November så vi har enda tid til å se an situasjonen. Vi vurderer åpent event, lukket event kun for medlemmer og en digital løsning, skulle COVID-19 på ny sette stopper for eventer når den tiden kommer. Vi har flere gode ideer om hvordan feire dagen, og vi vil også invitere dere til å komme med ideer og ønsker til hva dere gjerne vil vi skal arrangere og få til.

 

Det har blitt gjort en evaluering av påskenøtter 2020 og det har vært en suksess! Hele 13 cacher ble lagt ut, i hovedsak av mester nøttemaker EkHøy, men også av Olet, Vesla89, Kiko58 og Viking_Princess/Gorgon Vaktmester. Det kom ut minst en cache hver dag mellom Søndag 5. April og Mandag 13. April. Vi har hatt mange besøkende på påskecachene i år, også av geocachere utenfra GPS området. Det vil bli premiering av 1. 2. og 3. plass. Alle som har logget en cache i denne perioden (og lagt ut en cache) får et lodd per logg (cache), og av disse loddene blir det trukket premier. Gjelder kun GPS sine egne medlemmer.

Husk å logge cachene dere har funnet, slik at dere blir med i trekningen! Det bestilles fine premier! Vi har annonsert at loddtrekningen blir på første GPS event etter påske, men dette vil også utgå. Trekningen skjer i løpet av neste uke, og vinnerne annonseres på våre nettsider og på facebook.

 

Vi snakket om GPC 2021 (Cache-OL) noe vi er veldig positive til å prøve å få til neste år. Vi må sette sammen en arbeidsgruppe slik som sist, men helst en litt større gruppe nå. Det er veldig mye jobb for få personer. Så har du energi og lyst til å bidra med hjelp til ideer, snekring, parkeringsvakt, kiosk osv ønsker vi å høre fra deg! Vi trenger også personer som ønsker å sitte i selve GPC komiteen. La høre fra deg, slik at vi igjen kan arrangere tidenes BESTE Cache-OL med vår lille forening!

 

 

Økonomien er meget god i GPS, vi har faste inntekter fra grasrotandelen, og vi har i år en liten økning av betalende medlemmer. Det er jo alltid artig å se! Takk for at dere holder liv i GPS!

 

Så, det vil ikke bli arrangert noe fra vår side på en stund, men vi snakker om fremtiden og jobber for å skape nye opplevelser for GPS sine medlemmer og andre i geocaching miljøet når det åpnes opp igjen for dette. Hvis dere har ideer eller ønsker er det bare å ta kontakt. Og dere er hjertelig velkomne til å legge ut historier og bilder på våre facebooksider til inspirasjon for andre, og holde kontakten med folk i cachemiljøet på den måten.

 

Hilsen styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.