Hopp til innholdet

GPSjul – #8-#12

En liten samling cachere på Julestasjonen på Skarnes

Vi er halvveis inn i kalenderen når vi i dag skriver 12. Desember. Tredje søndag i advent har sneket seg på oss, og det har kommet ut enda fler cacher å finne i området til GPS. Mange nye strategier har blitt tatt i bruk for å sanke flest mulig poeng, noen av dem er å “ta en Henk”, kjøpe seg nytt syn i form av linser, sørge for at folk er på julebord, sove med skoene på, ikke sove, låne såpass mange biler at man garantert har en bil å bruke i jakten (skulle noen onde med-cachere bestemme seg for å sperre en bil inne) og den beste hittils: Sørge for at alle tror at dynamoen i bilen har tatt kvelden mens bilen egentlig er inne på verksted for å gjøre den om til en Il-tempo Gigante!

Hver og en har sin egen taktikk, og man ser at det er ganske jevnt på toppen faktisk, det er de samme gær`ne folka, som møtes hver eneste dag i skauen, for å samle virtuelle poeng og ære. Og hittils ser det ut til at de har det gøy. Og det var jo hele poenget! Ha det gøy og kose seg i førjulstiden.

4 Minutter!

Både Pe-Hi og Rottum ligger per 12. Desember på delt førsteplass, der Pe-Hi har et lite forsprang på han ved å ha EN FTF mer enn han. Olet har andre plassen og Vesla89 ligger på tredje sammen med hansi2350. Forresten veldig imponerende å se hvor mange kilometer paret fra Arneberg legger bak seg nå i disse travle førjulstider, som nevnt før burde vi kanskje hatt en premie for flest kilometer kjørt også!

Lørdag kom GPS kalenderen sin andre reflekscache, etter fredagens mystery fra Studefam. Kjempefint å få litt variasjon i cachetyper, selv om de vanlige cachene som har blitt lagt ut til nå har vært kjempefine! Det ble servert riskrem og saft ved cachen som ble publisert søndag, og det har vært mulighet til å forsyne seg grådig med twist fra nesten alle cacher til nå.

Riskrem og saft servering midt i skoga

Vi venter spent på fortsettelsen, det snappes ivrig frem og tilbake, hvor kommer neste? Når? Av hvem? Noen banner mens de sitter på jobb og hører mailen ramle inn, mens andre da jubler fordi de da har mer sjanse. Julebaksten kommer på andreplass i jakten på den store æren og spenningen stiger for hver dag som går. Hvem kommer til å gå av med seieren i årets kalender? Og hvem skriver den beste loggen? Hva med vinneren av årets fineste og beste cache? Husk å nominere logger og cacher, slik at de beste får den fortjente rosen for jobben.

Sees sikkert snart, ved en adventscache!

2 kommentarer til “GPSjul – #8-#12”

  1. Julebaksten ble kasta til side. Riskremen glømte vi på bordet. NESTEN uten å få på korken på bollen (Det ble bare lagt på oppå) Svære kjelen (ja, dere hørte riktig, bollene var for små) glemte vi å legge på lokk.
    Man leker IKKE geocacher! Men FTF fikk vi. 20 minutter før nestemann logga den 🙂

    Men krumkakene ble gode de 🙂

  2. De gærne har det godt har vi hørt…og det må man absolutt si vi har.. Vi har nok tenkt på å kaste inn håndkle mer en en gang.. men det er jo gøy da.. noen sammenlagtseier kan vi nok bare glemme men moro skal vi ha så lenge vi orker…og med så mange hyggelige mennesker som man har blitt kjent med i GPS, så unner man jammen alle den tittelen som årets adventcacher.. vi sees nok ett eller annet sted..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.