Hopp til innholdet

GPSjul #1 til #7

Da er vi godt i gang med årets julekalender i Glåmdalsdistriktet, og jeg vil si den har fått en fin, spennende og gøy start! Jeg har aldri helt skjønt det der med cache-adventskalendere, jaget etter poeng, ut i skauen midt på mørke natta, i snø, i vind, i blåst, kaldt, jage, jage, jage… Ikke før nå…

Pølsefest ved Sigernessjøen

Pølsefest ved Sigernessjøen

Ikke før nå, når vår GPS gruppe satte sammen denne kalenderen, og man kjører til Flisa fra Kongsvinger på en hverdag, bare for en 2 poenger, litt gløgg og pepperkake. Man treffer plutselig på koselige (men klin gæ`rne) folk i skauen om kvelden, HVER kveld faktisk! Det er vennlig konkurranse, hvor instinktet etter å vinne er der, men er fair. Man kjenner adrenalinet, man kan være først, men man kan også ende opp med å ha kjørt som en gris for å finne førstemann med ett diiiiigert glis i det de signerer loggen rett foran snuta på deg.

Koselig med gløgg og pepperkaker hos CO på kalenderens første dag

Koselig med gløgg og pepperkaker hos CO på kalenderens første dag

Det logges på rim, med kjempe artige historier som får meg til å glise, til og med le for meg selv her jeg sitter. Humrer og ser for meg Baksetemafiaen ta innersvingen på noen søndagskjørere og nesten meie ned en stakkars bikkje. Rottum og Pe-Hi prøver å være smarte og camperer ved vekta for å bli først på en cache som “alle” så komme online 19 November, for så å måtte hive seg i bilen og kappkjøre opp til Bæreia fordi CO har vært lur nok til å flytte dævelskapen.

Man finner ut av at cachere på FTF jakt ikke kan å parkere. Noen blir så utspekulerte at de legger seg over funnet boks for å hindre de andre fra å høre at den åpnes og signeres. Det spises twist til den store gullmedaljen, og det spares også på twist, for 24 twist i en bolle er visst målet for noen cachere.

FTF tidlig på en søndags morgen. Jegerne dukket opp før CO til og med!

FTF tidlig på en søndags morgen. Jegerne dukket opp før CO til og med!

Kongsvinger folk kjører til Flisa, Flisa folk kjører til Kongsvinger. Kjempe morro! To offisielle eventer er allerede organisert, ett kakeslabberas på Øyermoen og en pølsefest ved Sigernessjøen. Og det har blitt mange uoffisielle eventer i diverse skoger rundt omkring.

Hittils har det kommet ut 1 cache på Flisa, 1 på Øyermoen og 5 i Kongsvinger. Bare herr Simpsons og CO’ene som skal legge ut vet hvor de neste kommer. Det blir spennende å se hvordan neste uke vil gå, poengene er ganske like på toppen.

God mat og varm drikke på event, ventende på plinget i telefonen...

God mat og varm drikke på event, ventende på plinget i telefonen…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.