Hopp til innholdet

GPS har gått til innkjøp av et hjelpemiddel!

Samtidig som vi vedtok å kjøpe inn kano og årer i fjor, ble det vedtatt å kjøpe inn en lang stige også. Vi har vært på utkikk LENGE, det har vært utsolgt, det har vært for korte stiger og det har vært stiger vi ikke har vært fornøyd med. Så det tok oss faktisk nesten ett år å få kjøpt inn stigen, men nå er den endelig i hus!

Henk var på Felleskjøpet og kjøpte inn en 3,8m teleskopstige, og den står nå hos oss på Åbogen.

Styret har bestemt at denne kan lånes helt gratis av medlemmer. Så har du hatt en eller fler “høyt henger de, sure er de” opplevelser og skulle ønske du hadde hatt en stige, men ikke tatt steget til å kjøpe? Da trenger du ikke tenke på det lenger, for du kan nå låne av GPS. Har du stige, men glemt å ta den med deg? Ikke noe problem, bare å låne. Kom det ut en T4,5 og du må ha en stige NÅ, bare å låne vet du! 😉

Vi gjør det ikke vanskeligere enn det må være, ta kontakt med Ragnhild (Viking_Princess) så kommer vi fram til hvor, når og hvordan. Ikke vær sjenert, den er kjøpt inn for å brukes.

Merk: Må hentes på Åbogen. Styremedlemmer blir ikke med for å bære den frem til cachen. Vi forventer at den behandles pent og leveres tilbake i god stand. Leveres tilbake etter avtale men som regel samme dag.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.