Hopp til innholdet

GPS har gått til innkjøp av…

Styret har siden vi ble stiftet jobbet med et ønske som har kommet fra medlemmene selv. Vi bestemte for noen år siden at det ville bli for dyrt, og at vi ikke ville ha igjen nok i kassa til at det var fornuftig. Nå, fem år etter vi startet, ble vi enige om at det var helt innafor, da våre medlemmer har støttet godt oppunder loddsalg, kakesalg, grasrota osv i de årene vi har vært en forening. Det skal lønne seg å være medlem av GPS, ikke bare fordi vi er en fin gruppe mennesker som liker å møtes, cache sammen og ha det gøy sammen.

Vi kan med dette stolt annonsere at GPS er eiere av en helt splitter ny Femund I kano m/3 seter. Kanoen ble bestilt 25. Juni og 9. Juli tok Simpsons turen innom butikken i Oslo for å hente den og kjøre den til Kongsvinger.

Kanoen kostet 7.890,- og det er kjøpt inn 3 årer a 499,- per stykk.

Dette står på sidene til West Systems om kanoen:

Femund I fra Vega Designs er en komfortabel og god kano med pent utseende. Denne kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten. Femund I er god å padle, og den er laget for å tåle mye påkjenning og slitasje. Denne kanoen er rask og meget god å padle samtidig som den er stødig og stabil.

Tekniske data:

  • Lengde:                                       4,84 m
  • Bredde:                                       95 cm
  • Høyde- dørk/relling:                33 cm
  • Vekt:                                            38 kg
  • Antall personer:                       3-4
  • Lastekapasitet:                        ca. 450 kg
  • Antall seter:                              3 stk               
  • Materiale:                                 Polyetylen
  • Farge.                                        Skogsgrønn
  • Bærehåndtak:                         Ja (foran og bak)

Styret har valgt å ikke kjøpe inn redningsvester, da det er mange forskjellige størrelser å dekke på både voksne og barn. Vi oppfordrer de som ikke har egne vester til å høre med andre medlemmer om å låne hvis man ikke vil kjøpe selv. Du er forpliktet til å ha på og bruke redningsvest når du låner vår kano.

Styret vil mest sansynlig kjøpe inn en kanotralle, men vi håper de fleste vil skjønne hvorfor vi ikke investerer i henger 😉

Vi jobber med å lage en utleiekontrakt, den er snart ferdig. Kanoen ligger på Kongsvinger og er snart klar til å leies ut, vi mangler kun en festeanordning med lås. Vi vil selvfølgelig prioritere medlemmer når det gjelder utlån, men vil se an forespørselen hvis ikke-medlemmer skulle ønske å låne også.

Styret har valgt å ta en liten sum i leie, for å kunne få inn igjen litt av pengene som er brukt på å kjøpe inn kanoen og årene. Medlemmer får selvfølgelig en mer gunstig pris en ikke-medlemmer.

Her er foreslått pris:

100,- per dag medlemmer

250,- per helg medlemmer

500,- per uke medlemmer

200,- per dag IKKE medlemmer

550,- per helg IKKE medlemmer

800,- per uke IKKE medlemmer

 

Så da er det bare å planlegge resten av sommeren og høsten! Vi gleder oss til å høre fra dere og oppfordrer til å planlegge mange fine turer (og kanskje nye utlegg!) med kano i distriktet!

Hilsen Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.