Hopp til innholdet

Glåmdalsregionen Møtes – Kongsvinger (GC6A9FB)

Tilstede: Kiko58, Team Jansen, Rottum, Pe-Hi, Simpsons, Sol56, Try.it, Olet, Vesla89, Hakkespett, Morsja85, Trollpus, Studefam, Teonline, Trulte411 og Viking_Princess

Bare en uke etter GPS sitt CITO event, var det duket for nytt event på Kongsvinger, denne gangen litt mer roligere og avslappet. Ideen var å lage et event hvor vi kommer sammen for å bli bedre kjent med hverandre, de nyere medlemmene skulle kunne stille spørsmål og få hjelp og selvfølgelig: Spise god mat! Og jeg tror vi lyktes med alt dette!

Mange kom tidlig, for å være sikker på å få en stol å sitte på, det var egentlig 28 stykker som hadde meldt seg på og det var reservert bord til 30, erfaring tilsier at det kan komme cachere som ikke har meldt ifra på forhånd, så å møte opp tidlig er ikke en dum ide!

Skravla gikk bra den, heldigvis ikke mange som er for sjenerte, og jeg følte ihvertfall at alle hadde noen å snakke med i efta, og det er bra! Ingen skal føle at de ikke hører til, alle skal føle seg velkommen, og målet er jo at alle skal kose seg og ville gjøre dette igjen.

Bare noen minutter over fem ble et forsiktig nikk fra meg besvart med et nikk tilbake fra kelneren og menyene ble delt ut, magen min skrek etter fôr, så det var ikke et minutt for sent ute for min del ihvertfall. Menyen på Castrum har noe for de fleste, og etter å ha hatt to eventer her før, har jeg erfart at både maten og servicen er super! Det ble bestilt og så var det bare å vente på maten.

Jeg passet på å hilse på to nye ansikter som hadde kommet inn sist, dette var trulte411 og hennes mann som er med for å fotografere mens hun leter etter cacher. De hadde drevet med dette siden i fjor, og hadde oppdaget hvor morsomt det er å dra på ferie og finne små perler og bortgjemte steder i andre land. Tøft at de stakk nesa innom, og håper dette har fristet dem til å bli med på fler eventer i fremtiden.

Som vanlig var det bare gode ord om maten, alle fikk mat samtidig og gruppa på 21 gnafset i seg alt fra plankesteiker til kebabtallerkner. Desverre hadde noen måtte melde avbud på grunn av sykdom, ønsker dem god bedring og håper vi sees igjen 22 Mai på Flisa.

1 kommentar til “Glåmdalsregionen Møtes – Kongsvinger (GC6A9FB)”

  1. Hei alle sammen. Veldig koselig og treffe så mange positive personer. Bare gode ord og tips for meg som er ny I dette å finne cache. God natt klem sol56

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.