Hopp til innholdet

Glåmdalsregionen møtes – Flisa (GC6A9K6)

Tilstede: Trulte411, Kiko58, Vesla89, Olet, Bjoloha, Ljor, Rottum, Pe-Hi, hansi2350, EkHøy, Kjeball, esbjug, finnskoghuldra, ANRU7073, Viking_Princess, Try.it, Sol56, Himmelvis, TeamBlue73, Simpsons, Hakkespett, Revenka, Team Olsen, Teonline og Revjeger.

Da var det på tide å møtes igjen! En hel måned siden sist! Det var igjen resevert for 30 personer, og påmeldingene varierte litt mot slutten av uka, var oppe i 28 på lørdagen, men så ble det noen avmeldinger, så det var regnet ut at 24 skulle komme. Heldigvis var det ikke noe problem for Folkets Steakhouse å holde av de avtalte 30 plassene.

Dette viste seg å være kjempe bra, for det kom 30 stk! Flisa klarte å tromle opp fler deltagere enn Kongvinger bare en måned tidligere, og det er jo koselig! De aller fleste var GPS’ere og gamle kjenninger, mens noen få var ganske så nye fjes, og det er bra, for da blir man jo bedre kjent!

Det ble desverre ikke langbord, da det ville ha blitt for dårlig plass, men det var pent dekket opp på 5 forskjellige bord, og alle satt i umiddelbar nærhet av hverandre, så jeg tror ikke det ble noen krise. Heldigvis ble ingen sittende alene, noen kanskje i begynnelsen, men etter maten ble det etter det jeg så ihvertfall, snakket med både den ene og den andre. Det ble skiftet stoler for å snakke med forskjellige folk, så ingen trengte å føle seg alene.

Før middagen ble det hvisket noen ord i mitt øre, ett ønske om å få stå for en liten loddtrekning, og det syntes jeg var et skikkelig artig påfunn! Etter at alle hadde fått knasket seg ferdig på biffer og pizza (maten var forresten skikkelig god!) så tok Teonline ordet. Han hadde spurt eieren av Folkets Steakhouse om å skrive et tilfeldig tall på en lapp. Dette tallet ble ropt opp av Team Blue 73, og jeg fikk æren av å telle meg nedover nickene i loggboka etter vinneren av en frosk!

Det ble Himmelvis som stakk av med seieren og kan nå feste en ny sporbar til klærne sine.

Det var ikke mange som spratt opp når eventet offisielt sluttet klokka 7, det var mange som var skravlesjuke, så det ble til at de som ble igjen samlet seg rundt det lengste bordet for en avslutningprat. Fine historier om høye klatrecacher på Bæreia, toppturer og kromspring etter FTF på Kongsvinger (alle fortalt av Revjeger selvfølgelig, gale,gale mannen) vanket på de som ikke klarte å bryte opp.

Først i åtte tiden gikk de siste ut av lokalene, og da ble det nok hærlig stille på de som var igjen der, for vi skravlet og koset oss ganske bra vil jeg si! 😉

Tusen takk for at dere møtte opp, og jeg vil gratulere Team Olsen med cache #10,000! Det ble nemlig GPS eventet på Flisa! Er ikke det artig? 😀

Neste offisielle GPS event er nå mystery eventet 10 September, sett av datoen i kalenderen allerede.