Hopp til innholdet

Førjuls-event med GPS (GC66E5J)

Tilstede: Vesla89, Olet, Perrøt, Pe-Hi, Rottum, EkHøy, Revjeger, Reveenka, Kiko58, Simpsons og Viking_Princess

Lørdag 19 Desember ble dagen for å presentere GPS og holde et lite førjuls-event. Desverre var værgudene ikke med oss, snø må man se langt etter og med +10 på gradestokken føltes det mer som høst enn vinter. Men siden vi satt inne i et varmt (kjempe varmt faktisk) lokale, og ikke så ut på det nitriste været, gikk det helt greit!

Det var satt opp fakkelbokser for å vise vei til eventet, men vi hørte fra flere at det var umulig å ta feil av sted, da atelieet lyste godt opp av seg selv.

Alle i GPS hadde tatt med ihvertfall en julegave hver til loddtrekningen, disse ble lagt sirlig på en benk og pirret nok nysgjerrigheten en smule, for loddsalget gikk kjempe bra! Vaffler ble det stekt og lukta av de nystekte vafflene møtte våre gjester i det de kom inn døra.

Kaffe, te, gløgg og pepperkaker var det nok av og det virket som alle syntes det var et behagelig og koselig event på Austmarka i dag.

På slutten av eventet ble det holdt et quiz (Kahoot) som noen syntes var litt vel vanskelig, undertegnede skal senke vanskelighetsgraden en smule til neste gang… Men det var da latter i salen, og det var spennende helt til siste slutt, da det viste seg å være Pe-Hi som kunne mest (eller gjettet mest riktig) og stakk av med en stor sjokolade plate i premie. Gratulerer!

Det hele ble avsluttet med en koselig julefilm, “Jul i Flåklypa” som ble vist på storskjerm (les: hele veggen). Og det var potetgull og twist på deling i salen.

Tusen takk til de som kom, det var dere som gjorde dette til et bra event!

Sees snart igjen og god jul!

 

1 kommentar til “Førjuls-event med GPS (GC66E5J)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.