Hopp til innholdet

Dette visste du ikke om…Teonline

12506903_10208385077403197_774880985_n

Nick: Teonline

Navn: Tore Engebakken

Historien bak nicket mitt: Har ingen spesiell historie, men ble hurtig valgt ved første gangs innlogging.

Første cachefunn: Vestre Gjesåsveg (29.05.15)

Minne fra mitt første cachefunn: Mitt første funn ble gjort alene. Var nok litt spent, og ble vel allerede da bitt av basillen. At det skulle ta så av for meg hadde jeg ingen aning om.

Jeg lærte å cache av: Ble introdusert i caching av noen på jobben, og lurte veldig på hva vitsen var med å lete etter plastbokser. Visste da ikke at det skulle bli som det ble. Vi på jobben har en liten gruppe som vi kaller «Gjengen». I tillegg så har vi med noen familiemedlemmer i gruppa vår.

Dedikert GPS eller smart telefon: Har prøvd begge deler men bruker telefonen mest. Har med GPS som backup på lengre turer.

Hvorfor, i tre ord: Telefon er enklest.

Den første cachen jeg la ut: Første utlegg er en minitrail, #1-5 Topplokk Top Cover, hvor den siste er en Mystery. GC63CE4 er #1. Denne ble lagt ut som et forsøksprosjekt. Ikke for vanskelig. Skulle ha greie koordinater og lett terreng. Tror jeg fikk til det iflg loggene. Disse ble lagt ut den 13/9-2015.

Beste landet å cache i er: Har bare cachet i Norge (470) og Sverige (41). Så de er vel like gode.

Fordi:

Et event jeg aldri kommer til å glemme: Det må bli det første eventet jeg deltok på. Det var Halloween-eventet på Skasenden 2015. Mange hyggelige mennesker med samme interesser samlet på et sted.

Må også nevne X-Mjøs sitt adventstreff i desember (GC661A8). Veldig gøy å treffe flere med samme interesse. Det er de to eventene jeg har deltatt på så langt.

Geocaching for meg er: Geocaching er en måte å komme seg litt ut og være sammen med likesinnede. Ha det gøy, (og det har vi), sammen med andre. Må innrømme at å cache alene er ikke på langt nær så morsomt som når vi er flere.

Mystery cacher er: Ikke helt min greie, men i “Gjengen” så er det flere gode problemløsere. I tillegg så er det mulig å ringe en venn 🙂

Earth cacher er: Har bare en så langt.

Multi cacher er: Morsomt med multi. Nattcacher er morsomt.

Mitt cachemotto: Det kommer fra min søster i Sverige: «SKAM PÅ DEN SOM GER SIG»

Mitt beste cachetips er: «Gå derfor ut og gjør alle turbokser til smilefjes, idet dere plukker dem frem, logger dem og legger de pent tilbake». Min tolkning av Matteus 28:19.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.