Hopp til innholdet

Dette visste du ikke om…Simpsons

Nick: Simpsons

Navn: Per og Bente Simensen

Historien bak nicket mitt: Familen Simensen, vi var 2 voksne og 3 barn da vi startet og da passet det fint med dette nick.

Første cachefunn: ELKJE #4 Grorud st 150 år(24.03.2006)

Minne fra mitt første cachefunn: Togstasjon ikke langt unna der vi bor. Visste ikke helt hva vi så etter og det tok litt tid før vi skjønte at det var en liten Bison som hang på Gjerdet.

Jeg lærte å cache av: Vi ble introdusert for dette av V&V – Cachepar som startet opp i 2004.

Dedikert GPS eller smart telefon: Både GPS og telefon.

Hvorfor, i tre ord: GPS ved planlagte turer, Mobil på tilfeldige turer. Sikrere dekning med Mobil, bedre utenlands med GPS.

Den første cachen jeg la ut: Lierbautaen - Simpsons #1 Første cachen ble lagt ut noen hundre meter fra hytta vår ved Sigernessjøen. Etter noen år med caching fant vi ut at vi måtte legge ut, og da falt valget på et sted vi syntes fortjente en cache.

Beste landet å cache i er: Norge

Fordi: Det er nok fordi vi er ofte ute, og det stadig dukker opp nye cacher. Synes også Nordmenn er flinkere til å variere selve containerutlegget.

Et event jeg aldri kommer til å glemme: Beste event er nok Mega Sweden FAD 2015 Mange Nordmenn på tur. Planlagt og gjennomført med 12 cachetyper på 1 dag. Nattcaching på eventet med mange fine feltoppgaver.

Geocaching for meg er: Mulighet for å komme ut på tur, samt oppleve mange steder man ellers aldri ville sett. Mulighet for å oppleve andre land på en annen måte.

Mystery cacher er: Cacher som krever en del forarbeid hjemme for å finne de rette koordinatene. Noen er litt for vanskelige for oss, men det hender vi da klarer å få litt info fra andre. Vi liker slike utfordringer.

Kan også være Challenge cacher hvor man må ha oppfyllt visse krav for å kunne logge cachen online. Disse cachene liker vi godt, ettersom statistikk er ganske spennende.

Earth cacher er: Mulighet for å lære en del om naturfenomener.

Multi cacher er: Cacher vi liker, hvor man ofte må besøke flere steder for til slutt kunne beregne de rette koordinatene.

Mitt cachemotto: Ikke noe spesielt, men vi liker å dra på tur og også treffe andre folk som er ute i samme ærend.

Mitt beste cachetips er: Cache etter eget ønske. Det finnes veldig mange måter man kan måle seg selv og egen «innsats» på. Sett egne mål om antall cacher, typer osv. Det viktigste er at man har det gøy på tur. Ikke alle er interessert i alle mulige statistikker og målinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.