Hopp til innholdet

Dette visste du ikke om…BakseteMafiaen

BakseteMafiaen

Nick: BakseteMafiaen

Navn: Elisabeth, Dan Øyvind & Rebecka

Historien bak nicket mitt: Det er viktig for meg å anonymisere barna på internett, så når jeg først begynte å omtale de på bloggen jeg gjorde for Nokian dekk for noen år siden, måtte jeg finne på noe å kalle de. Tidvis føltes det som om de alltid var i baksetet ettersom det var kjøring og henting på skole, i barnehage, fotball, håndball, speider og alt mulig annet rart av aktiviteter.

Pussig enige har de også vært når det kommer til musikkvalg, eller hvilken lek de ville fordrive tiden med på tur og ikke sjelden ble mine ønsker nedstemt. 😛 Så når de ”alltid” var i baksetet og ”alltid” fikk bestemme gav nicket seg selv.

Når vi begynte å lete etter bokser så var nicket så innarbeidet at vi bare beholdt det. De få gangene jeg omtaler de en og en på nett så kaller jeg ham for Gærningen, ettersom han ikke har hemninger i forhold til hva han kaster seg ut i av fysiske utfordringer, og hun kalles Blondinen, ettersom hun var veldig lyseblond som liten.

Første cachefunn:  SIAP Aktivitetspark (10.04.2015)

Minne fra mitt første cachefunn: ”En til Mamma….kan vi finne en til?” Med andre ord, hekta tvert 😛

Jeg lærte å cache av: Vi er selvlærte. Geocaching.com og Google rett og slett.

Dedikert GPS eller smart telefon: Smart telefon

Hvorfor, i tre ord: Har ikke GPS.

Den første cachen jeg la ut: Har ikke lagt ut noen enda, men vi gjør det nok en gang.

Beste landet å cache i er: Norge

Fordi: Vi liker oss i ”hjemlige trakter”

Et event jeg aldri kommer til å glemme:  Austmarka Kul Event Tur Vårt foreløpig første og eneste event. Blir nok flere, når kalenderen vår gir åpning for det.

Geocaching for meg er: En familieaktivitet som vi alle tre synes er skikkelig gøy å drive med, som får oss ut og i bevegelse. Vi har funnet spennende historiske steder, fått flotte turer i skog og mark, vi har funnet fine nye badesteder, gitt oss tiltrengte avbrekk på lengre turer og fått vannvittig kule ferieturer. Det gir også fin mestringsfølelse ved fysisk utfordrende cacher. På tross av at antallet funn er lite har vi hatt mange, mange supermorsomme turer, både med Gjengen på jobb og “bare” vi tre i familien. Det hender jeg logger en boks eller to når jeg er alene, men for oss gir det mye mer å være flere på tur.

Mystery cacher er: Utfordrende og veldig morsomt. Jeg elsker det når jeg får en eureka opplevelse, særlig hvis jeg har brukt lang tid på å løse cachen. Og så er det veldig hyggelig å føle seg smart av og til. 😛

Earth cacher er: Ikke prøvd enda.

Multi cacher er: Ingen favoritt ettersom det er vanskelig å beregne hvor lang tid det vil ta. Det er viktig for meg at gjengen ikke går lei og det er enklere å holde gløden rundt caching oppe når vi ikke bruker masse tid på å lete/løse oppgaver uten å finne cachen. Dog må det sies, nattcacher har gitt oss kanskje de aller morsomste turene.

Mitt cachemotto: Turen er målet.

Mitt beste cachetips er: Husk ekstra sko og sokker. Og ha nok strøm på mobilen.