Hopp til innholdet

Årets første styremøte

Ja, da har styret våknet fra vinterdvalen og hatt årets første styremøte. Etter det digitale årsmøtet vi hadde i slutten av Januar har det fortsatt vært utrolig stille i både verden og cacheverden når det gjelder arrangementer ol, så vi har strengt tatt ikke kunne gjøre så mye heller dessverre.

Vi kunne konstantere at selv etter å ha kjøpt en splitter ny kano, med årer til ca 10,000 i fjor så har vi fortsatt ca 29,000kr på bok, og det ser vi oss meget fornøyd med for vår lille forening. Det eneste som kommer inn om dagen er medlemskontingent og grasrota som dukker opp en gang i kvartalet. Ellers er det ganske så rolig i banken. Det er en stor nyhet, men den tar vi i egen notis om ikke så lenge!

Påskenøttene er vel overstått og vi skal meget snart trekke vinnere av denne uhøytidelige “konkurransen”, mer om dette vil også komme i egen notis om ikke så veldig lenge.

Premiene etter julekonkurransen ligger fortsatt på pulten hos Ragnhild, men på grunn av en viss pandemi så er det ikke så ofte man ser folk lenger, men premier vil bli tildelt når vi begynner å treffe på folk igjen, eller hvis vi kan sende videre via via. Vinnerene der, i helt tilfeldig rekkefølge var: ANRU7071, Morchella56 og Revjeger.

Vi diskuterte litt angående eventuelle kommende eventer når det skulle åpne igjen, så vi har noen ideer og tanker rundt det, men alle vet jo hvor usikkert alt er om dagen, så vi har tanker i bakhodet, men tør ikke planlegge store ting før vi vet litt mer. Som de fleste andre. Vi har fortsatt håp om å kunne feire vår 5 års dag i November, så det er nok det første vi kommer til å hive oss på når vi får grønt lys for eventer eller om det åpner igjen for litt større arrangementer. Vi ser på både muligheten for lukket arrangement for kun medlemmer hvis dette er lov, men vurderer event hvis det åpner opp for dette i god tid før vi skal ha jubileumet.

Det ble diskutert angående Cache-OL, som jo mange har spurt oss om vi kommer til å arrangere igjen. Styret er positive til dette, og hadde det oppe til diskusjon tidligere i år for August/September 21, men vi tar ikke sjansen på å arrangere noe så stort, så tidlig. Vi har derfor satt 1. Mars 2022 som deadline for å bestemme hva vi gjør med Cache-OL 2022. Vi vil trenge hjelp til både selve dagen og til å klekke ut og lage nye OL-grener, så om du har lyst til å være med og hjelpe til setter vi STOR pris på om du tar kontakt med oss, slik at vi allerede vet hvem vi kan regne med. Uten frivillige blir det ikke mulig å arrangere.

Styret har fått en henvendelse fra vår eventbok-designer, Hildesverden. Denne gangen har hun overgått seg selv med en helt fantastisk ny event-bok, før vi i det hele tatt har fått sjansen til å begynne å bruke den vi fikk på vårparten i fjor! Så gled dere, ikke bare til at det åpner igjen for eventer, men til vi har fylt opp den gamle boka, og skal starte på ny, for denne er KUL! Det er brukt så mye fantasi her, og den er lagd så bra at det går ikke å beskrives, det må sees! Hemmelige rom, mysterier, plass til 30 eventer, denne boka her er unik! Tusen hjertelig takk for hva du laget til oss Hildesverden, vi er utrolig takknemlige!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.