Hopp til innholdet

Cachetur test

  • av

Dette er en test av koblingen mot cachetur.

Historiske vandreruter - Finnskogrunden
50 km | 95 cacher
En runde som anbefales på det sterkeste, her finnes mye forskjellige cacher, noen store andre mindre, men da med utspekulerte beholdere. Man finner lokalhistorie og vandrer på historiske veier. Det er satt ut flere informasjonsskilt underveis som forteller litt om området. Turmalen er delt opp i de samme delene som ved utleggsprosjektet. Dvs at for hver del er det forskjellige utleggere, noe man kan se på cachene, hver del har sin egne stil. Er man sprek og glad i å gå er det mulig å gå hele runden i ett, ikke på en dag, men med overnattinger under veis. Har man ikke det er delene i turmalen greie etapper. For en mest mulig effektiv logging av cachene anbefales det å benytte 2 biler, 1 bil i hver ende av etappene, slik at man slipper å gå tur retur. Benyttet denne metoden selv ved logging av de andres cacher. En samling av cachene som ligger rundt Møkeren og er lagt ut i forbindelse med historiske vandreruter på Finnskogen. I regi av Riksantikvaren og DNT. Det er også lagt til noen andre cacher i området som man kan stikke innom når man først går runden. De cachene som ikke starter med HV- er som ekstra cacher å regne.
Vis turmal på cachetur.no

for å få opp informasjonen over så bruk denne kort koden [CtTurmal id=turmal id lengde=0]

 

 

Pe-hi's tur
2 timer | 3 km | 11 cacher
Denne turen går på forskjellige underlag. Den går på asfalt, stier og grusveier. Litt i skog, litt i borettslag og litt ved byggefelt. Den begynner ved anbefalt parkering, og der må det parkeres. Det er en koselig runde som tar et par timer.
Vis turmal på cachetur.no

 

Topptur til Mangsethøgda
4 timer | 7 km | 18 cacher
Stien går fra Økner og opp til Mangsethøgda. Stien er mye brukt til forskjellige trimturer og trimkassa på toppen er hyppig signert. På vei opp til toppen er det lagt ut 15 cacher,...
Vis turmal på cachetur.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.