Hopp til innholdet

Program for helgen

Fredag 2. September

18:00 – Du er velkommen med bobil/telt/campingvogn. Parkering og rigging av biler for overnatting.

19:00 – 21:00 – Teonline holder Community Celebration Event. Vi fyrer opp bål/grill, samler oss rundt varmen, spiser middag og skravler.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lørdag 3. September

10:00 – Påmelding av lag starter. Eventet starter offisielt.

10:30 – Gjennomgang av hvordan ting fungerer, regler, hjelp til innlogging og man kan stille spørsmål.

11:00 – Øvelsene åpnes og alle lag kan starte

11:00 – 18:00 – Kiosken er åpen. Tevjens Coin Design står med butikk. GeoPod Norge er tilstede for å føle på stemningen og lage reportasje fra GPC. Informasjonskiosken er åpen.

14:00 – 14:30 – Felles program hvor alle lag kan konkurrere mot hverandre, frivillig å delta men vi anbefaler å være med. Alle andre øvelser stenges mens dette pågår.

17:00 – Alle øvelser stoppes, er laget ditt midt i en øvelse får du kun gjort den ferdig. Ingen får startet ny øvelse.

17:30 – Alle samles for felles quiz (lagvis) i teltet, kvess blyanten og vær sikker på at de små grå er våkne!

18:00 – Eventet er offisielt avsluttet. Det blir loddtrekning, premieutdeling osv.

19:00 – Bål/grill blir tent og de som vil kan samles for å grille middag eller bare henge og skravle. Vi håper folk ønsker å bruke kvelden til å slappe av, kose seg, ta en øl og prate litt om dagen som har gått. Vi har lagt opp til mulighet for å ligge over til søndag hvis det er ønskelig.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Søndag 4. September

Dagen er satt av til opprydding og at folk kan pakke sammen og dra etter vel gjennomført OL dagen før. Er det spesielle ønsker så er det bare å komme med forslag, men vi ønsker ikke noe event på søndagen siden vi trenger tid til å rydde etter oss.

Vi foreslår at de som sover over samles for felles frokost, og er det noe vi kan gjøre så ta kontakt.