Hopp til innholdet

Påmelding

For at vi skal kunne forberede GPC så best som mulig, ønsker vi at de som vet at de skal til GPC og allerede har lag, melder seg på til oss fortløpende. Dette vil gjøre at vi får bedre oversikt og mindre stress på selve dagen.

Vi anbefaler og ønsker at laget deres består av 3 til 5 personer. Dette passer best med øvelsene og vil gi dere den beste opplevelsen. Mindre enn 3 er mulig men kan føre til at ikke alle øvelser er gjennomførbare, og mer enn 5 kan føre til at mange ikke får gjort noe, står og venter og at ikke alle får premier hvis laget vinner.

Kjenner du ingen å danne lag med? Ikke noe problem, du er garantert ikke alene! Ta kontakt med folk på facebook grupper ol. og spør om noen har lag som mangler en person. Ellers vil vi ha et område på event-plassen før start der folk kan søke seg til andre som heller ikke har lag enda. Kan hende noen har bestemt seg i siste liten og bare detter innom, vi ønsker alle velkommen og håper alle får en koselig dag. (GPS kan dessverre ikke danne lag for deg, vi må bruke våre frivillige til å sette opp øvelser ol.)

Dette er informasjonen vi trenger av dere:

  • Navnet på laget deres
  • Alle nick som er med ( og antall personer)
  • Om noen av dere planlegger å ligge over (Bobil,telt,bil)

Send din påmelding til oss på email: GPC2022@glaamadalen.no

Om noen ikke får kommet eller noe i laget forandrer seg er det bare å sende ny mail og si ifra.

Kontakt

For å be om mer informasjon, eller om du bare vil spørre om noe spesielt er det flere måter du kan kontakte oss på.

Email: styret@glaamadalen.no

Facebook: https://www.facebook.com/groups/407058003361410