Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Jubileums fest

november 6 @ 16:00 - november 7 @ 00:00

Medlemsfest

Det var egentlig planlagt å ferie GPS sin 5 års dag på selve dagen (7. November) i fjor, men en viss pandemi satte stopper for den moroa! Så det hele ble utsatt til i år, vi kaller det fortsatt 5 års jubileumsfest og kjører på (så lenge det ikke dukker opp nye restriksjoner innen den tid.) Som alltid i disse tider: Med forbehold, kan avlyses på kort varsel om det blir strengere korona-restriksjoner.

Påmelding MÅ gjøres innen: Lørdag 16. Oktober 2021

Trykk på den blå “Register” knappen øverst, registrer deg og dine. Bindende påmelding da vi må bestille mat, og kjøpe inn drikke.

Vi bestiller koldtbord og kaker, drikke til maten og ordner en liten bar utover kvelden med litt øl, vin, cider og mineralvann. Det blir enkel underholdning med quiz/kahoot, gavespill, musikk og kanskje noen overraskelser. Dette vil ikke bli lagt ut som et event, men som en lukket fest, kun for våre medlemmer. Vi skal feire den fantastiske gjengen vi er og ha en koselig kveld sammen. Cache-tulle-prat må påregnes. Hvis du har noe du vil bidra med er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med styret, vi setter stor pris på det.

Arrangementet er gratis for medlemmer av GPS, vi holder loddsalg.

Detaljer

Start:
november 6 @ 16:00
Slutt:
november 7 @ 00:00

Arrangør

Glaamadalen`s Gærninger

Sted

Åbogen Bygdehus, Bråtastua
Åbogen, 2220 + Google-kart