Skip to content

Kalender

mai
11
lør
2019
GPS workshop – cachetur.no @ Kongsvinger bibliotek
mai 11@13:00-15:00

GPS workshop – cachetur.no

 

Cachetur.no kan være et nyttig verktøy når man skal planlegge turer. GPS inviterer derfor til denne workshopen.
En workshop er at vi setter oss ned rundt et stort bord for å jobbe sammen om et tema. Temaet for dette eventet / denne workshpopen er cachetur.no

Hva kreves av bakgrunnskunnskap for å være med? Det stilles ingen krav til bakgrunnskunnskap, men siden dette ikke er noe introduksjonskurs det er en absolutt fordel om du hvertfall har registrert deg og klikket litt rundt der inne og gjerne forsøkt å lage deg en eller flere turer.

Det er i utgangspunktet ikke lagt opp til ren “klasseromsundervisning”. Her kan man stille spørsmål og man kan dele erfaringer og lære av hverandre. Men enkelte temaer vil også bli gjennomgått “på storskjerm”. Det er laget en egen side for denne workshop’en på cachetur.no hvor du i kan registrere hvilke temaer du ønsker at skal gjennomgås. Er det et tema mange ønsker tas det på storskjerm, er det bare 1-2 som ønsker det tas det mer individuelt. Så gå inn på kurssiden og merk av dine ønsker etter at du har logget “Will attend” på eventet. Denne workshopen er ment å være “hands on”, så ta med egen PC!

Hvor: Studierom 2, kongsvinger bibliotek
Tid: 13:00 – 15:00

VIKTIG

  • Ta med egen PC
  • Registrer ønskede temaer på kursiden: link kommer
aug
31
lør
2019
GPC 2019
aug 31 heldags

Glaamadalens Plastikbeholderes Cacheleker

Geocachere er gode venner og vel forlikt, men det kan ikke vare evig. 31.august 2019 skal vi kåre en vinner. Velkommen til Glaamadalens Plastikbeholderes Cacheleker, eller GPC.

Inspirert fra OL vil GPC ha øvelser knyttet opp mot caching. Vi kan by på øvelser for alle cachere i alle aldre.

Vi legger opp til at øvelser skal løses som et lag. Vi anbefaler lag på 2-5 personer. Vi er også inspirert av Lab-cacher så registrering av løste oppgaver gjøres rett mot en nettside. Alle kan følge sin plassering i løpet av dagen.

Det du trenger denne dagen er en telefon med QRkode leser, ladet batteri og en powerbank.

Arrangementskomiteen består av: Olet, Viking_Princess, Simpsons, Team Rød og Teonline.

Primary Sidebar