Hopp til innholdet

Wherigo Kurs 1 & 2 April

Glaamadalens Plastikbeholderes Søgeforæning har gleden av å kunne tilby alle som ønsker det, ett kurs i Wherigo. Mange har nok hørt om denne cache-typen, men blir kanskje litt skremt av å ikke vite hva som skal gjøres, eller synes det er vanskelig å sette seg inn i. Dette er synd, da wherigo kan være en veldig artig cache-variant.

Kurset holdes over to dager på Solør Videregående avd Sønsterud like utenfor Flisa. Mer detaljer om tid og program kommer, men sett gjerne av både lørdag 1. og søndag 2. April til dette.

Vi legger også opp til sosialt samvær, så skulle du ikke være interresert i kurs, men gjerne vil møte og prate med andre geocachere, er du også hjertelig velkommen!

Kursholder begge dager er Gorgon Vaktmester, som kommer hit fra Skien den helgen for å lære oss hvordan vi skal finne en wherigo den første dagen, og så lære oss å lage en wherigo selv på dag to av kurset.

GPS har vært så heldige å få låne Solør Videregående avd Sønsterud gratis denne helgen, og vi er utrolig takknemlige for denne gesten. Internett vil det også være tilgjengelig.

Som vanlig vil GPS holde loddsalg til inntekt for foreningen, og vi skal se etter muligheter hvor kursdeltagerene kan få tilbud om å kjøpe seg lunsj/drikke.

Vi håper dette tilbudet blir tatt godt imot, og at mange melder seg på, kanskje dukker det plutselig opp en haug med nye wherigo cacher i distriktet like etter eventet? Styret setter pris på alle tilbakemeldinger og tips dere måtte ha angående kurset, ønsker og spørsmål kan rettes til: post@glaamadalen.no

Velkommen!

Hilsen styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.