Hopp til innholdet

Turtips i nærområdet: Varaldskogen

Her har jeg en litt mer utfordrene tur (for oss som ikke er i tipp topp form ihvertfall). Den er absolutt verdt det, men du må sette av en hel dag, er min anbefaling. Ta deg god tid, start tidlig. Det er mange plasser å se, mye å lese av informasjon mens du går og noen av cachene kan være en liten utfording i seg selv å finne. Men ikke umulig!

Et lite tips hvis du vil bruke en helg her, er å ta med soveposer og middag, og bruke den enkle hytta på Kvåho til overnatting. Der er det en enkel vedovn, og fire sengeplasser. Døra er ikke låst og kan fritt benyttes.

Helt avhengig av hvor sprek du er og hvor lang tid det tar deg å finne cachene, vil jeg si turen kan ta ca 5t hvis du bestemmer deg for å ta alt på en dag. Med matpause. Men dette er selvfølgelig individuelt.

Cachene er varierte, bra koordinater og alle er i god stand og der de skal være. Bruk gjerne to biler hvor du parkerer en ved sluttpunktet og en ved startpunktet.

_________________________________________________________________

Varaldskogen

Turen er på: 13km (Runde fra bil 2 til bil 1)

Cacher: 21 stk

Linken åpner turmalen jeg har laget på cachetur.no, det er gratis å lage seg bruker der og det er en veldig fin side for de som vil planlegge turer. (De har også en egen app du kan laste ned turen i og bruke når du er ute)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.