Hopp til innholdet

Resultater GPC 2022

Da er årets cache-leker over, litt godt men også litt trist. Vi som arrangører har hatt mye å gjøre, mye jobb som ligger bak både planlegging og øvelser, så det er deilig å se at det fungerte som det skulle og at de aller fleste ble fornøyd!

Nå skal vi sitte og hvile oss på laubærene, lese logger og høre på skryten, dette kan vi leve lenge på!

Planen videre nå er å innhente erfaringer fra medhjelperene til GPC, de som stod i kiosk, informasjon, ute på poster osv, slik at vi kan se over hva som gikk galt og hva som gikk bra. Dette tar vi med oss videre til neste gang. Styret i GPC vil så møtes for å lage en liten rapport og se om folk er villige til å bli med på en ny runde, og eventuelt når.

Vi legger ikke ut noen løsninger, da det er en mulighet for at noen av eller deler av øvelsene vil kunne bli brukt igjen senere en gang, men jeg vil legge ut svaret til den eneste øvelsen som ingen klarte og som helt klart må forandres på til neste gang, nemlig “Sniffern”.

Rett svar (i tilfeldig rekkefølge) var: Sitron, Lavendel, Rosemarin, Kaffe, Kanel og Furunål. (De som gjettet terpentin…eh nei.) 😉

Tusen takk til alle som dukket opp, til de som stilte i full OL-drakt, de som var eksepsjonelt gode på hobby-horsing og kanskje burde revurdere karrieren sin, de som støttet oss ved å kjøpe i kiosken og kjøpte lodd og de som må ha offret noe ekstra til vær-gudene. For ett knallvær vi fikk!

Så vil vi legge til alle lag og deres respektive poengsummer her under:

#LagnavnPoeng
1EkHøy,s169
2DELTA1159
3DELTA2133
4FRIENDS130
5Latterbox128
6Team Geosport108
7Team Løten102
8Stigegjengen100
9Bison95
10Team Hade93
11Team KAKE78
12SNU77
13Klem KLAM71

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.