Hopp til innholdet

Resultater fra GPC 2019

Endelig var dagen her, dagen for GPC. I ca et års tid har vi laget planer, laget løsning for å beregne poeng, utarbeidet øvelser og mye mer. Vi hadde rundt 70 Will Attend logger, noe som var mer enn vi hadde håpet på før vi begynte. Da vi holdt på med rigging kvelden før og bobil etter bobil inntok plassen, ihvertfall for min del, skjønte vi at dette skulle bli bra.

Da klokka nærmet seg 11 på eventdagen rant det inn med biler og geocachere. Litt over 11 var vi endelig klare for åpning av eventet, det ble akkurat plass til alle sammen inne i paviliongen. Viking_Princess sto for åpningen, mens jeg, Olet, tok meg av de praktiske opplysningene rundt utføring av øvelsene.

Tid for å slippe deltakerne løs. Med godt mot spredte folk seg ut til de forskjellige øvelsene, det aller meste gikk smertefritt. Men noen hinder og småfeil dukket opp, heldigvis ingenting som ikke kunne løses på en eller annen måte.

Utover dagen ble smilene på deltagerne å bli bredere å bredere. Folk likte veldig godt alt vi hadde laget til, og vi fikk en bekreftelse på at vi hadde gjort noe riktig.

Når vi til slutt måtte sette en sluttstrek å si at det var påtide å avslutte. Måtte jo prøve å holde tidskjema. Så kunne vi se at et lag hadde gjort det suverent best. Gratulerer til Team Geosport. Under er den endelige Resultatlisten.

1
Team Geosport
133
2
Raumer 1
114
3
Mett
104
4
Skvadronskvett
99
5
Vikingmafiaen
98
6
STIGEgjengen
97
7
Raumer 2
85
8
Raumer 3
78
9
Team Ælva
73
10
LFC gutta
69
11
Team Løten
53
12
Team TB
34
13
TeamMA
30
14
Team intet hørt
22
15
Team Hornseth
19
16
Team Jösse
18

Nå når eventet er over, øvelser er ryddet bort*, kan vi sette oss tilbake i sofa/godstolen å lese mange fine logger med lovord om eventet. Takk til alle deltakere som tok turen for å finne ut hva vi har funnet på her på skogen.

Vil også takke alle som likte min ide om OL for over ett år siden. Takk til alle som ville hjelpe til både denne dagen og i forberedelsene. Er vi mange nok kan vi få til alt vi vil.

For de som vil vite om vi skal arrangere OL en gang til. I dag kan vi ikke svare på det, men først må vi lese logger, finne ut hva vi lærte, og om det er vert å gjenta. Kom gjerne med tilbakemeldinger slik at vi kan lære til neste gang.

* kanskje de tas fram en gang til.

5 kommentarer til “Resultater fra GPC 2019”

  1. Takk for et fantastisk event, et av de beste vi har vært på. Vi hadde det gøy fra første stund og er mektig imponert over både oppgaver og det tekniske med oversiktslister over alle lag og oppgaver som oppdaterte seg etterhvert

  2. Fantastisk bra arrangert, vi koste oss med fine oppgaver og hyggelige mennesker hele dagen. Beste eventet jeg har vært på 😁
    I WILL ATTEND på neste OL – garantert 👍

  3. Tilbakeping: Episode 27 er ute… – GeoPod Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.