Hopp til innholdet

1. april 2017 – Groundspeak

  • av

Dette var nok ikke helt sant, men det det hadde jo vært gøy om det faktisk hadde vært det.

Store nyheter! Styret i GPS har blitt kontaktet av Andrew Baldwin, community manager i selveste Groundspeak! Ja nå lurer dere sikkert på hva Groundspeak vil av en liten norsk forening:

Groundspeak kårer “Geocache of the week” hver uke, hvor de presenterer vinner cachen i tekst og bilder på denne bloggen: Geocache of the week. Nå vil de legge om måten de velger ut ukens cache og har bedt foreninger fra mange forskjellige land om å stille med representanter til en slags forslagskomite. Det skal velges ut personer fra alle land hvor det finnes en geocache, og alle offisielle foreninger har fått mailen og blitt bedt om å spørre sine medlemmer om å søke.

Det er selvfølgelig ingen garanti at man får være med, vi regner med det vil være mange som søker, også innen Norge, men vil absolutt anbefale våre medlemmer å prøve, hvor kult hadde det ikke vært å hatt ett GPS medlem i denne forslagskomiteen? Det er da også større sjanse for at lokale cacher kanskje kan bli ukens cache, siden vi da har “en fot innenfor” og da også kan foreslå nettopp disse cachene!

Vi ber alle som kan tenke seg å være med om å sende en mail til geocache@glaamadalen.no. Skriv et lite avsnitt på hvorfor du vil være med (på engelsk, skal sendes til Groundspeak) og presenter deg selv på en slik måte at du stikker litt ut fra mengden.

Håper det er mange som kan tenke seg å være med, med litt flaks blir GPS litt kjent og kanskje?

 

-Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.