Hopp til innholdet

Glaamadalens Plastikbeholderes Cacheleker 2022

JA! Det er sant! GPC Komiteen og styret i GPS (ok, nesten de samme folka, men uansett, to forskjellige styrer!) har bestemt seg for å satse stort og satse på 2022! Vi fikk utrolig mange gode tilbakemeldinger i 2019, etter en helt utrolig fin dag med 68 (!) nick som logget eventet, og vi var vel rundt 100 personer tilstede. Mange lurte på om vi kom til å organisere året etter allerede, men det hadde vi diskutert og funnet ut var litt tidlig, så planen var å ta det annethvert år. Så kom da den berømte pandemien, og det ble uaktuelt.

Nå ser det ut til at ting åpner opp igjen, så vi hiver oss på og satser stort! Skulle det komme kjepper i hjulene så har vi i hvert fall et fiks ferdig planlagt GPC til et annet år, men skulle alt klaffe så er følgende planlagt:

GPC skal holdes en hel helg denne gangen, med selve Cachelekene på lørdagen. OPPDATERT DATO: 2, 3 og 4. SEPTEMBER 2022

STED: Skansen Grendehus (10km øst for Flisa)

Det er god plass til bobiler og telt her, det står to store hvite telt til disposisjon, en paviljong, bålplass, godt med parkering og vi har mer en nok plass å sette opp lekene på. Så vi mener dette er en liten oppgradering fra 2019 og håper vi med dette kan ta imot flere lag om det skulle melde seg på flere enn i 2019.


GPC Komiteen består av: Olet, Kiko58, Teonline, Vesla89, Rottum, Hildesverden, Simpsons og Viking_Princess

Som dere sikkert skjønner så tar det tid og mannskap å tromme sammen et stort event av dette slaget, så vi ønsker oss minst 15 stk frivillige som kan hjelpe til i forkant og på selve dagen. Ønskes det å delta på selve GPC skal vi legge til rette slik at de som er frivillige har tid til overs for å være med på lag, eventuelt lager vi et eget lag for de som er frivillige.

Vi trenger folk til å stå i kiosk/lage mat, bake kaker, parkeringsvakter, folk som kan stå i informasjons kiosken, folk som kan ta på seg å holde eventuelle side-eventer (hvis vi får tillatelse og tid til det), bære hjelp, folk som kan være med å rigge og pakke sammen øvelsene, folk som kan stå på de forskjellige postene og hjelpe/overse at alt går som det skal osv. Og det er sikkert mye vi ikke har tenkt på enda, som det kan trenges hjelp til.

Ta kontakt med oss så fort som mulig, helst før 15. mars (Da har vi neste styremøte i GPC Komiteen) sånn at vi får en liten oversikt over hvor mange folk vi har. Uten frivillige vil dette her dø ganske raskt dessverre. Så ikke vær redd for å melde deg! 🙂

1 kommentar til “Glaamadalens Plastikbeholderes Cacheleker 2022”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.