Hopp til innholdet

GeoPod Norge på GPS sin Snapchat

Som dere sikkert har fått med dere, så har GPS sin egen Snapchat kanal! Denne kan alle låne hvis de vil, for en dag, en helg eller en uke. Poenget er å vise frem alle måter å cache på, lære av hverandre og underholde med Geocaching som tema. Vi har hatt mange innom kanalen, noen bare en gang og noen er som fast inventar å regne 😉

Så først får jeg si tusen takk til dere som har vært med å bygge opp denne kanalen, holde den i gang, særlig i påsken og nå i sommer, dere har vært kjempeflinke! Det har vært underholdning i bilder, filmer, særiøse og lærerike temaer, glimt i øyet, turer til det store utland og til skogen rett bak huset. Det har vært så utrolig gøy å følge med på dere, at jeg håper vi kan fortsette sendingene!

Hvis du har lyst til å prøve deg kan du sjekke ut ledige dager her: Snapchat Sendeplan

Og så melder du ifra til Ragnhild (Viking_Princess) så setter vi deg opp på de dagene du ønsker!

       Jeg ble kontaktet av GeoPod Norge for noen uker siden, med spørsmål om de kunne ha snap-kontoen for en dag. Og det sa jeg selvfølgelig ja til! Det er kjempegøy med crossover, og siden cachemiljøet i Norge er såpass lite er det fint å kunne hjelpe hverandre på denne måten. Disse folka er dessuten ganske vant til å snakke til publikum, så jeg gledet meg til denne sendingen!

Dessverre klarte jeg å GLEMME å sjekke GPS kontoen den helgen, da jeg var på cachetur selv, så jeg gikk glipp av det! Men heldigvis hadde JonnyPenger lagret storyen, så jeg fikk med meg det meste! 😀 Tusen takk for bidraget, og skulle dere ønske å gjøre dette igjen er det bare å ta kontakt!

Noen kjempestor følgerskare har vi ikke, vi ligger på mellom 60-80 personer som ser storyen vår. Men det at folk har lyst til å følge med på dette er gøy i seg selv!

Her er noen bilder fra storyen og eventet til bjåen og JonnyPenger, 5. Oktober 2019:

For å følge oss på snapchat kan du scanne denne koden, eller søke etter navnet vårt som er: glaamadalen

1 kommentar til “GeoPod Norge på GPS sin Snapchat”

  1. Tilbakeping: Episode 28 er ute… – GeoPod Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.