Hopp til innholdet

Eventene du ikke burde gå glipp av i 2016

Ok, så har det blitt utrolig mange eventer med årene, men for oss som elsker eventer, sosialisere med andre cachere og møtes uten noen som helst grunn passer det perfekt! Man kan møtes for å feire Lucia sammen, eller for å skaffe seg en suvernir eller man kan dra på eventer med tema som Viking eller Halloween…

Hvis du fortsatt ikke har planlagt sommerferien, eller har noen helger du må fylle, kan jeg kanskje tipse deg om et par eventer, som kan være verdt å få med seg? Klikk på linken for å lese mer om eventene, og ikke glem å melde deg på de du har lyst til å dra til.

0f75a56b-7748-4714-95fa-0d106f0d6a94

29 Februar 2016Kongsvinger GPS inviterer til event for å feire skuddårsdagen, og skaffe seg en suvenir til profilen sin. Alle som deltar på et event denne dagen, får nemlig en suvenir som man bare får på denne dagen. Fin mulighet til å møte fler fra GPS.

24 Mars 2016 -SIMPSONS JUBILEUMSEVENT- Kongsvinger Simpsons feirer cachefunn #5,000 PLUSS 10 år med caching! De inviterer til event på hytta, litt utenfor Kongsvinger. Her er det nok stor sjanse for å møte andre medlemmer av GPS.

25 Mars 2016 -PÅSKEVENT VED ELTSJØEN 2016- TrysilFlere år på rad har det blitt organisert et påske-event her ved Eltsjøen. På eventplassen er det en liten gapahuk og bålplass. Mange tar med seg ski, og går på sjøen. Det er selvfølgelig mange cacher å finne i området.

10 April 2016 -BRUGSE BEER VI- BelgiaDette eventet har blitt veldig kjent, og har de siste årene nådd MEGA status. I år er temaet middelalderen. Det vil bli laget 30 nye cacher til eventet, pluss labcacher, som bare er å logge på Mega eventer. Det koster €5 per person, mer info her: Brugse Beer Hjemmeside

24 April 2016 -GLÅMDALSREGIONEN MØTES- Kongsvinger GPS arrangerer en mulighet for å møte andre cachere i distriktet, spise god mat sammen og slappe av. Bord blir reservert på en restautant i Kongsvinger.

30 April 2016 -OLAV DIGRE EVENT- SarpsborgEventet er enda ikke online på Geocacing.com, men event datoen er ihvertfall satt. Tiden er 12:00 til 15:00 og det er 1000 års jubileum som feires.

7 Mai 2016 -VIKING EVENT 2016- SteinkjerDette eventet er lagt opp til å bli et mega event, hvis det melder seg på mer enn 500 vil dette da bli Norges andre Mega! Det fristes med aktiviteter hele dagen, geocaching butikker fra flere forskjellige land og siden dette er lagt til en langhelg, en del eventer i dagene før selve eventet. Se på hjemmesiden: Viking Event. Oppdatering: det er blitt registrert 500 WA og eventet er blitt mega.

22 Mai 2016 -GLÅMDALSREGIONEN MØTES- Flisa GPS arrangerer nok et “bli kjent” event, denne gangen på Flisa. Det er viktig for oss at alle medlemmene får muligheten til å være med på GPS sine arrangementer, og vi har tatt hensyn til at medlemmene bor spredt. Derfor først event på Kongsvinger, så et liknende event på Flisa en måned senere.

 17-19 Juni 2016 -SPÅTIND 2016- Spåtind (Oppland)Her har Landsbycaherene fra Dokka lagt seg i selen for å arrangere en hel helg med event i nydelig natur. Det vil også bli arrangert event dagen før og dagen etter hovedeventet. Mye program, se dette på Spåtind Eventets Hjemmesider.

2 Juli 2016GeoJaanipäev Estonia 2016 EstlandI begynnelsen av Juli er det Estland sin tur til å organisere landets første Mega event! De feirer Jaanipäev, som er en gammel Estisk tradisjon. Dette er dessuten det tiende året dette eventet blir organisert.

Savalen 2016  16 Juli 2016Savalen, TynsetFor fjerde året på rad blir nå Savalen eventet arrangert, dette har vokst seg større og større for hvert år, og de fleste kommer oppover allerede på onsdagen. Det blir arrangert eventer i dagene før selve eventet og mange cachere samles her for langhelg på Savalen. Koselig event med grill og bål på kveldene.  Desverre avlyst.

19-21 August 2016 -ROGEO 2016 – Nærbø, RogalandDette er et ganske stort event, det kom ganske mange i fjor og det ble en stor suksess! Også her vil det være stort program, cachebutikker og selvfølgelig mange nye cachere å bli kjent med!

Halloween Event Skasenden 201629 Oktober -HALLOWEEN EVENT SKASENDEN 2016- SkasendenFjerde året på rad at dette eventet blir arrangert, og det blir større og større for hvert år. Tema er Halloween og man blir oppfordret til å komme i kostyme. Hvert år har det vært en kveldstur på slutten av eventet, med noen skremmende elementer selvfølgelig…

Dette er bare de største eventene og de som allerede er lagt ut og/eller allerede er kjent at de skal arrangeres. Det finnes utallige eventer rundt omkring i Norges land, OG utlandet, som også kan være av interesse for deg, dette er bare et lite knippe av dem. Gå ut, møt andre plastikbeholder-søgere, og ha det gøy! 🙂

Noen av disse eventene ble funnet på cachetur.no sine kalender sider.

gpslogo 7073