Hopp til innholdet

DEL 3: Stockholmstur og GC4D

Aper i gamla stan

Denne dagen badet i sol, og alle 6 var i strålende humør da vi møttes nede i spisesalen, gamla stan skulle undersøkes og cacher skulle finnes. Parkering ble funnet etter at sjåføren hadde funnet ut at hans 7 seter ikke var en buss og snudde meget fornuftig midt i veien mellom en bussluse og en ekte buss. Vi lurer alle den dag i dag på hva den svenske bussjåføren tenkte når han så den norske leiebilen midt i kjørebana…Norrbaggar…

Gutta savnet puben i Irland og ble kjempeglade for å se dette i Gamla Stan.

Første cachen ble funnet i et smug, tok oss en liten stund, men så ble den oppdaget. Fikk med oss jubileumscachen “50.000 caches in Sweden” (GC3EGG5) som vi egentlig hadde forventet litt mer av, men skrev da tullenavnene våre i loggen for det. 😉 Så ble det en fin mash-up av Lab-cacher igjen, whereigo, letterbox, earth cache, samtidig som vi lette etter vanlige cacher. Føles ut som vi gikk på kryss og tvers og gjennom de samme gatene ti ganger, så mye gikk vi!

Apene ble sluppet løs i Gamla Stan denne dagen, og om svenskene tenkte sitt når de så og hørte oss vites ikke, men Stureplan rynket nok litt ekstra på øyenbrynet når vi valset forbi.

Dronningen fant en kongelig løve å bestige…

Minnene fra turen til Dublin året før strømmet på når vi gikk rundt i gatene og fant en Irsk pub, Kiko58 fikk brått lyst på et par store glass Guinness, men dessverre var det liten tid til slike utskeielser. Jeg prøvde derfor å få opp humøret og bringe tilbake minnene fra i fjor ved å dele min fenomenale sangstemme med hele Stockholm by:

På vei mot en earthcache Kolmårdsmarmor (GC5MYYZ) ble Dronninga plutselig vrang og ville ikke gå, så hun leide en av de elektriske sparkesyklene som står og slenger på hvert gatehjørne der, til varierende hell. Selve turen var vel på kanskje 15 minutter totalt og gikk over 600m, gullkortet hennes lukta svidd etterpå. Kosta sikkert noen mill SEK!

Apene på tur

Vi gikk nesten i sultedøden der vi travet og travet rundt i byen på jakt etter virtuelle steg og plastbokser. Heldigvis, etter langt og lengre enn langt, fant vi et sted som solgte munngodt. Det værket bra i både rygger og bein etter å ha gått en lang dag på brosteiner. Noen få cacher til ble det før vi forlot gamla stan til fordel for hotellet igjen. Skulle egentlig tilbake for å hvile, men så var det noen cacher “like i nærheten” igjen da, og plutselig var vi ute på cachejakt igjen 😛

Det ble et funn på en cache som hadde flere DNF på seg, noe hoffnarren ble meget stolt av og så gikk vi i retning mot middagsmaten igjen, med noen stopp på veien. Dagens middag ble på Hard Rock Cafè. (Visste du at denne kjeden eies av indianerstammen seminole fra Florida i USA?)

Siste cachen for dagen ble logget klokken 19:10

Prinsessen og dikteren
Prinsessen og hoffnarren
Gamla Stan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.