Hopp til innholdet

DEL 2: Stockholmstur og GC4D

5 galninger i Stockholm

Mens Herr Simpsons druknet savnet etter kona i appelsinjuice på morgenkvisten, heiv vi andre innpå frokost for å få maks energi til denne dagen. Noe var planlagt i cachetur, men mye av det gikk på innfall, og det funket helt fint. Å finne parkeringsplasser er ikke alltid lett, vi tenkte oss ut på Djurgården og Grøna Lund, og til slutt fant vi da en plass til rett under en million SEK (som er ca 100 NOK i timen).

Dagens første cache, en virtuell utenfor Grøna Lund. Man ser standaren for dagens humør.

Virra litt rundt og gikk fra cache til cache i området. Gikk i de gamle gatene rundt Grøna Lund, forbi Skansen, fant noen mysterier som var løst før vi dro hit og det ble lunsj på Sjøkafeen rett før Djurgårdsbroen. Jeg tror jeg kan si med sikkerhet at Strandvægen (GC1YZRC) var den kuleste cachen denne dagen, og favorittpoengene her tyder på at mange er enige! Hele 1901 favoritter har den i skrivende stund!!! Vi endte opp ved den virtuelle cachen foran ABBA museet og fikk tatt tidenes gruppebilde der, før vi bestemte oss for å cache videre i området rundt flyplassen. Fru Simpsons (AKA Dronninga) skulle arrivere litt senere den kvelden. (Fintfolk kommer seint)

Må virkelig si alle kledde sine outfits meget godt! 😉

Kiko58 og herr Simpsons hadde oppdaget en klynge med mysterier på en vei i nærheten av flyplassen, det var challenger som de fleste av oss kunne bevise oss verdig til å logge. Men før vi kom oss dit ble det logget en cache som mannfolka satt og sleit med over middagsbordet og når prinsessa tok en titt på den, løste hun den på to sekunder. 😛 Så etter middag ble det plukk av mystery, en T5 cache og “rydding” av blå spørsmålstegn. Siste cachen for dagen var Arlanda Jumbo Hostel, en cache som i seg selv ikke hadde wow faktor, men stedet! Vi tok en tur opp og beundret den lille kafeen inne i Jumboen, der de har bygd hotellrom inne i en parkert jumbo! Du kan til og med leie rom inne i cockpiten, eller i motorrommet.

På vei til en T5 cache

Rottum i farta

I følge mannen, legenden, Rottum, var denne lett som en plett.

Da klokken nærmet seg 19 var det på tide å se om vi klarte å finne fru Simpsons, det var lettere sagt en gjort…Men etter mye om og men fikk vi stappa Rottum bakerst i bilen slik at dronninga fikk plass, og vi dro mot hotellet atter en gang. Denne gang på leting etter sen middag, som vi til slutt aller nådigst fikk lov til å kjøpe så sent på kvelden. Så da var endelig hele gjengen samlet, Dronninga, Prinsessen, hoffnarren, lakeiene og tjenestepiken. Klare for å gjøre byen enda mer utrygg, lørdag skulle vies til gamla stan!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.