Hopp til innholdet

DEL 1: Stockholmstur og GC4D

Søta Bror

Etter en suksessfull tur til Dublin med 9 medlemmer i fjor ble det raskt bestemt at vi måtte få til en tur til i år. Styret fikk inn flere forslag til turer, både innenlands og utenlands, og det ble til slutt bestemt at vi skulle besøke søta bror. Dette mest på grunn av to gamle cacher som ligger i Stockholmsområdet, nemlig Match Stash (GC4D) lagt ut 11. August 2000 og Webcam cachen 73 Baseball Cap (GCH25D) som ble lagt ut 13. Oktober 2003.

Det ble først vurdert å ta toget fra Kongsvinger, men da det bare ble 6 stk som meldte seg på og skulle dra, ble det til at vi leide bil her i Norge og kjørte. Bil måtte man ha leid i Sverige uansett, skulle man ta seg dit vi ville for å cache, så valget var lett.

I fjor leide vi to leiligheter og var godt fornøyd med det, da var vi også 3 mer, og vi hadde fordelen med å dele stue og kunne besøke hverandre. Da vi sjekket priser på samme opplegget i år, mot hotellrom, var valget enkelt. Det ble hotell i Stockholm sentrum, og dette fungerte helt fint!

Torsdag 19. September var det avgang fra Kongsvinger 08:30. Kiko58 og undertegnede ble hentet av herr Simpsons, som hadde tatt med leilebilen fra Oslo dagen før. Så ble Rottum og PeHi hentet, før vi kjørte glade og fornøyde mot nabolandet. Leilebilen var en 7 seter, siden fru Simpsons skulle komme med fly fra Oslo på fredagskvelden. Bilen var stor og fin, og hadde det ikke vært for at noen prøvde å holde humøret oppe ved å gaule og synge fra baksetet hadde det vel vært en koselig tur [:P]

Musikalske toner fra baksetet ble ikke tatt godt imot av alle…

Første stopp ble allerede i Arvika, letterbox, mystery, virtuell…godt og blandet! Så la vi noen kilometer bak oss før vi stoppet for mer cacher langs veien. Vi prøvde å prioritere gamle cacher, virtuelle og spesielle. Fikk bl.a. med oss Labcacher på IKEA i Ørebro, ganske spesiellt! Ble kun en DNF på oss. Da lette 5 stk etter et TB hotell i sikkert en halvtime på slutten av dagen. Da det begynte å mørkne i tillegg, og magene knurret, gav vi opp. Føler vi fikk cachet oss godt inn i Sverige, men som de fleste kjenner igjen, så gikk tiden fra oss, og vi måtte bare sette opp farten for å nå frem i vettug tid til både hotell innsjekking og middag. Dagens siste cache ble funnet i en park like ved hotellet etter middagen, som avsluttet første dag av turen med å logge den klokken 21:30. Gikk så tilbake til hotellet for å skravle sammen før vi la oss.

Lonely Cache!
Første stopp i Arvika
Virtuell cache i Ørebro, Alfred Nobel
Normale folk på cachetur, said nobody ever 😛

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.