Hopp til innholdet

Advent 2021

 • av

GPS gjør et nytt forsøk med adventskalender i 2021 etter avlysningen i 2020. Vi håper på større oppslutning i år da vi ikke har de samme begrensningene. Dette er sjansen for å vise at vi ønsker adventskalender her i distriktet.

Denne gangen holder vi oss til utlegg i helgene (De fleste har mer tid da).
Datoene vil bli: 27/28. november, 4/5. desember, 11/12. desember, 18/19. desember og 24. desember

I utgangspunktet er det kun 1 utlegg per nick, men om det ikke er mange nok som melder seg vil det bli flere. Ved påmelding vil vi spørre etter 5 forskjellige datoer du kan tenke å legge ut. Konkurransen er ikke lukket for kun medlemmer, men medlemmer vil være prioritert ved tildeling av utleggsdatoer.

For å ha en likhet i cachebeskrivelsene har vi laget en header man kan bruke i cachebeskrivelsene. Om man ikke ønsker, men bare ønsker logoen for advent finnes begge tilgjengelig på denne siden. Det er ikke et krav å bruke den, men helt frivillig.

For å gjøre det mer spennende hvor i distriktet cachen kommer ut, har det blitt bestemt at hvem, når og hvor cachen blir publisert er HEMMELIG. Koordinator for adventskalenderen er Hr. Simpsons.

Det henstilles til at cachene legges ut innenfor nedslagsfeltet til GPS, dvs innenfor kommunene: Kongsvinger, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler. Håper det det blir en god geografisk spredning i utleggene.

For påmelding trykk på denne knappen: 

Ved andre spørsmål send mail til advent@glaamadalen.no.


 GPS området   Retningslinjer   Konkurranse   Presiseringer   Melding


Hva er GPS-området?

Det henstilles til at cachene legges ut innenfor nedslagsfeltet til GPS, dvs innenfor kommunene: Kongsvinger, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler. Håper det det blir en god geografisk spredning i utleggene.


Retningslinjer for adventscacher

(ingen krav, kun en oppfordring)
 1. Lukenummeret kalles: «GPSjulÅR#LUKENUMMER – » og så resten av navnet. Dette for å skille ut adventscacher i Glåmdalsdistriktet.
  Eks: «GPSjul21#01 – Telegrafen»
  Ingen mellomrom mellom GPSjul, år og #xx deretter mellomrom og deretter bindestrek og deretter mellomrom og cachenavn.
 2. Helst ikke i mikro cacher, altså fortrinnsvis cacher hvor det plass til litt innhold, men man kan alltids henge en pose med twist ved siden av!
 3. Relativ enkel adkomst. Altså ikke cacher hvor det er en utfordring å komme til. GPS kalenderen er ment slik at alle som vil kan delta. Det finnes andre cacher for de som ønsker seg høye D/T ratinger. Advent er familie tid, så det er en fordel at cachene er det også.
 4. Cachetype er valgfri, men mystery cacher som krever Mensa medlemskap, sjef i Google, eller tilgang til alt av utstyr på Biltema bør unngås.
 5. Bytteting er fint, men Sjokolade/twist etc er enda finere.
 6. Det er veldig fint med ekstra waypoints som f.eks. parkeringsmuligheter.
 7. Ønskes det å arrangere event, kan eventet registreres som adventscachen den dagen.
 8. Når advent er over SKAL alle sjokolade ol. rester fjernes fra cachen.
 9. Vi henstiller til at cacher som utplasseres på julaften kan logges før før kl 18, dette er fordi vi ønsker at alle skal kunne nyte julekvelden uten konkurranse press. Vi sier bare God Jul

Dette er kun en oppfordring til cacheeiere. Retningslinjene er det Groundspeak som står for!

Lever cachen din i tide til review!
Som pliktoppfyllende og seriøse cacheeiere må vi ha ferdige forslag til reviewer minst 14 dager før publisering. (Ut i fra tidligere års erfaring er det stort press på reviewerne i perioden). Vet du hvor geocachen skal være er det lurt å legge inn en reserverasjon / opprette cachen (uten å publisere den) så fort som mulig (gjøres ved å sjekke med reviewer om plassen er opptatt). Husk også å informere reviewere om datoen du ønsker at geocachen skal publiseres på.

Adventskonkurransene


Vi i styret vil vurdere form for konkurranse når vi ser oppslutning til utlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.