Hopp til innholdet

Advent 2020 – AVLYST

 • av

Da så få meldte seg for utlegg velger vi å avlyse adventscachene for 2020, vi håper flere er med i 2021.

Etter dalende engasjement rundt adventskalenderen forsøker vi oss med en endring i år.

I stedet for ett utlegg hver dag fra 1.desember vil det i år bli 3 (eller så mange det blir) utlegg hver lørdag og søndag i advent. Påmelding i epost til advent@glaamadalen.no. Eposten MÅ inneholde hvor mange cacher du kan tenkte deg og legge ut og hvilken søndag. Vi kan ikke love at ønsket blir oppfylt det vil bli forsøkt å få til mest mulig jevnt fordeling.

Vi beholder i stor grad retningslinjene fra tidligere år, bortsett fra noen korona tilpasninger.
Gå til siden for cachebeskrivelser for årets adventslogo her!


Retningslinjer for adventscacher

 1. Lukenummeret kalles: «GPSjulÅR#LUKENUMMER – » og så resten av navnet. Dette for å skille ut adventscacher i Glåmdalsdistriktet.
  Eks: «GPSjul20#01 – Telegrafen»
  Ingen mellomrom mellom GPSjul, år og #xx deretter mellomrom og deretter bindestrek og deretter mellomrom og cachenavn.
 2. Helst ikke i mikro cacher, altså fortrinnsvis cacher hvor det plass til litt innhold, men man kan alltids henge en pose med twist ved siden av!
 3. Relativ enkel adkomst. Altså ikke cacher hvor det er en utfordring å komme til. GPS kalenderen er ment slik at alle som vil kan delta. Det finnes andre cacher for de som ønsker seg høye D/T ratinger. Advent er familie tid, så det er en fordel at cachene er det også.
 4. Cachetype er valgfri, men mystery cacher som krever Mensa medlemskap, sjef i Google, eller tilgang til alt av utstyr på Biltema bør unngås.
 5. Bytteting er fint, men Sjokolade/twist etc er enda finere.
 6. Det er veldig fint med ekstra waypoints som f.eks. parkeringsmuligheter.
 7. Ønskes det å arrangere event, kan eventet registreres som adventscachen den dagen.
 8. Når advent er over SKAL alle sjokolade ol. rester fjernes fra cachen.
 9. Det oppfordres til at det ikke arrangeres eventer i forbindelse med slipp av adventscachen. Dette for å forhindre mølje FTF. 2 timer før og 2 timer etter oppfordres til å være event fri. På grunn av Korona oppfordres det til ikke å ha store forsamlinger rundt cachene

Lever cachen din i tide til review!
Som pliktoppfyllende og seriøse cacheeiere må vi ha ferdige forslag til reviewer minst 14 dager før publisering. (Ut i fra tidligere års erfaring er det stort press på reviewerne i perioden). Vet du hvor geocachen skal være er det lurt å legge inn en reserverasjon / opprette cachen (uten å publisere den) så fort som mulig (gjøres ved å sjekke med reviewer om plassen er opptatt). Husk også å informere reviewere om datoen du ønsker at geocachen skal publiseres på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.