Hopp til innholdet

GPS workshop – cachetur.no

Når:
11. mai 2019@13:00-15:00
2019-05-11T13:00:00+02:00
2019-05-11T15:00:00+02:00
Hvor:
Kongsvinger bibliotek

GPS workshop – cachetur.no

 

Cachetur.no kan være et nyttig verktøy når man skal planlegge turer. GPS inviterer derfor til denne workshopen.
En workshop er at vi setter oss ned rundt et stort bord for å jobbe sammen om et tema. Temaet for dette eventet / denne workshpopen er cachetur.no

Hva kreves av bakgrunnskunnskap for å være med? Det stilles ingen krav til bakgrunnskunnskap, men siden dette ikke er noe introduksjonskurs det er en absolutt fordel om du hvertfall har registrert deg og klikket litt rundt der inne og gjerne forsøkt å lage deg en eller flere turer.

Det er i utgangspunktet ikke lagt opp til ren “klasseromsundervisning”. Her kan man stille spørsmål og man kan dele erfaringer og lære av hverandre. Men enkelte temaer vil også bli gjennomgått “på storskjerm”. Det er laget en egen side for denne workshop’en på cachetur.no hvor du i kan registrere hvilke temaer du ønsker at skal gjennomgås. Er det et tema mange ønsker tas det på storskjerm, er det bare 1-2 som ønsker det tas det mer individuelt. Så gå inn på kurssiden og merk av dine ønsker etter at du har logget “Will attend” på eventet. Denne workshopen er ment å være “hands on”, så ta med egen PC!

Hvor: Studierom 2, kongsvinger bibliotek
Tid: 13:00 – 15:00

VIKTIG

  • Ta med egen PC
  • Registrer ønskede temaer på kursiden: link kommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.