Hopp til innholdet

Glåmdalsregionen Møtes

Når:
22. mai 2016@17:00-19:00
2016-05-22T17:00:00+02:00
2016-05-22T19:00:00+02:00
Hvor:
Folkets Steakhouse
Flisa
Norge

GPS inviterer til “Glåmdalsregionen møtes”

Å møtes for det sosiale, diskutere cacher, fortelle om en artig cachetur, bytte TBs og coin er en stor del av opplevelsen ved Geocaching. Og det å møte og bli kjent med andre med samme hobby i distriktet kan jo føre til gode turkamerater og god hjelp til caching. Ved å arrangere dette eventet håper GPS på å samle så mange fra foreningen som mulig, OG alle andre som gjerne vil stikke innom selvfølgelig.

Det vil bli reservert bord til 30 personer og her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Skulle det komme mer en det som er reservert er du fortsatt hjertelig velkommen, men vi kan ikke garantere sitteplass ved samme bord.

Det er ikke spiseplikt, men koselig hvis så mange som mulig samles for en felles middag her på en søndags ettermiddag. Vi starter eventet ved middagstider, slik at det er gode muligheter for å planlegge en cachedag med familien/venner, som kan avsluttes med middag sammen med cachevenner.

TID: 17:00 – 19:00
STED: FOLKETS STEAKHOUSE (Rådhusgata 5)  FLISA

Velkommen!

1 kommentar til “Glåmdalsregionen Møtes”

  1. Endelig et event i mitt nærområde. Tror det skal regne både kniver og gafler hvis jeg ikke skal ta meg dit. Jippii!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.